r.pokorski27 Napisano 25 marca 2018 Udostępnij #1 Napisano 25 marca 2018 WitamJest stare budownictwo. Zerwałem stare podłogi drewniane pod nimi piasek chasie. Jak głęboko pod grzanie podłogowe? Następnie hmmm jak zrobić pod chudziaka? Folia i chudziak czy nie dawać foli? Wysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 28 marca 2018 Udostępnij #2 Napisano 28 marca 2018 A konkretnie to w czym problem? Izolacja termiczna to przynajmniej 15 cm styropianu - reszta wg uznania. Link do komentarza
r.pokorski27 Napisano 28 marca 2018 Autor Udostępnij #3 Napisano 28 marca 2018 Ogrzewanie podłogowe. Chodzi mi że Zerwałem wszystko mam już te chasie piasek żwir itd. Po kolei co dalej......? Wysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka Dnia 28.03.2018 o 07:41, Budujemy Dom - budownictwo i instalacje napisał: A konkretnie to w czym problem? Izolacja termiczna to przynajmniej 15 cm styropianu - reszta wg uznania.Ogrzewanie podłogowe. Chodzi mi że Zerwałem wszystko mam już te chasie piasek żwir itd. Po kolei co dalej......? Wysłane z mojego G8142 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się