Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

42 minuty temu, elpapiotr napisał:

W tym konkretnym przypadku opisanym przeze mnie jest cała historia i tragedia, jaką przeżył starszy człowiek.

Odniosłem się do tego zdania.

Tragedii nie zmienisz, bo prostując wyłącznie muszlę, starszy człowiek będzie chodził po krzywej podłodze i siedząc na prostej muszli, będzie miał nierówno kolana.:hahaha2: 

A zrobiło się źle, bo czasy się zmieniły, z roku na rok jakość rośnie i  jest to po części zasługa solidnych wykonawców,  oraz inwestujących swoje pieniądze wymagających osób.   

animus

animus

40 minut temu, elpapiotr napisał:

W tym konkretnym przypadku opisanym przeze mnie jest cała historia i tragedia, jaką przeżył starszy człowiek.

Tragedii nie zmienisz, bo prostując wyłącznie muszlę, starszy człowiek będzie chodził po krzywej podłodze i siedząc na muszli, będzie miał nierówno kolana.:hahaha2: 

A zrobiło się źle, bo czasy się zmieniły, z roku na rok jakość rośnie i  jest to po części zasługa solidnych wykonawców,  oraz inwestujących swoje pieniądze wymagających osób.   

animus

animus

30 minut temu, elpapiotr napisał:

Tragedii nie zmienisz bo prostując wyłącznie muszlę starszy człowiek będzie chodził po krzywej podłodze i siedząc na muszli będzie miał nierówno kolana.:hahaha2: 

animus

animus

29 minut temu, elpapiotr napisał:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...