Aquaman Napisano 1 września 2017 Udostępnij #1 Napisano 1 września 2017 Co myślicie o takim wypełnieniu mieszkania i gdzie takie coś najbardziej pasuje? Z góry dziękuje za odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam Robert Korzeń Link do komentarza
Gość Napisano 1 września 2017 Udostępnij #2 Napisano 1 września 2017 Przestraszyłem się sformułowania: "takim wypełnieniu mieszkania" - a chodzi tylko o wystrój, ozdobienie ... Na wyspie w kuchni, czy stole w jadalni nie postawiłbym takiej kamiennej ozdoby... może gdzieś w salonie na jakiejś komodzie, czy specjalnej konstrukcji... z uściśleniem - w salonie! - a nie w "dużym" pokoju o powierzchni 15 m kw. Link do komentarza
Aquaman Napisano 1 września 2017 Autor Udostępnij #3 Napisano 1 września 2017 źle to sformułowałem.Dziękuje za radę Link do komentarza
Elfir Napisano 1 września 2017 Udostępnij #4 Napisano 1 września 2017 (edytowany) To góry bonsai? Pasuje przede wszystkim do wnętrz minimalistycznych. Japończycy mają całe mnóstwo takich bonsai - od roślin, poprzez akwaria. tutaj przykład małych paludariów - wabi-kusa: i ziemnych doniczek kokedama: Edytowano 1 września 2017 przez Elfir (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Aquaman Napisano 1 września 2017 Autor Udostępnij #5 Napisano 1 września 2017 Dobrze nazwane :] jak jakieś znajdę podeślę foto Link do komentarza
Aquaman Napisano 2 września 2017 Autor Udostępnij #7 Napisano 2 września 2017 W takim wydaniu lepiej wygląda na półce? Link do komentarza
Elfir Napisano 2 września 2017 Udostępnij #8 Napisano 2 września 2017 przyznaj się, że jesteś z firmy zajmującej się aquascapingiem i już. Link do komentarza
Aquaman Napisano 2 września 2017 Autor Udostępnij #9 Napisano 2 września 2017 Wcale nie ukrywam że nie jestem pytam tylko o zdanie gdzie takie coś najlepiej postawić lub komu Gdyby ktoś był zainteresowany czymś w stylu nature jesteśmy otwarci na każdą propozycję pytania można kierować na maila: aquamanstudio@gmail.com Serdecznie Pozdrawiam i proszę mi wybaczyć jeśli złamałem regulamin Link do komentarza
Elfir Napisano 2 września 2017 Udostępnij #10 Napisano 2 września 2017 Skoro to projektujesz, to doskonale wiesz, że jakakolwiek żywa zieleń wymaga światła. Stąd na stole czy na półce w głębi pomieszczenia może sobie stać najwyżej kilka tygodni, póki cała kompozycja nie padnie. Chyba, że zastosuje się preparowany mech. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się