Skocz do zawartości

Historia edycji

XandriX

XandriX

Siemanko. No na razie nic szczególnego nie zrobiłem. Wywierciłem 4 otwory pod kołki 6. Wierciłem zwykłymi wiertłami do betonu bez udaru. Bałem się, że płytki odpadną jak dam udar. Wolałem nie ryzykować. Ku mojemu zdziwieniu wiertło wchodziło elegancko bez problemów. Chciałem dać na początku bez udaru a później udar, ale poszło do końca.... Znajdę gdzieś kawał mocnej ściany w piwnicy  i przetestuję i dam znać ;p

A zapytam jeszcze o jedno:

Chciałem wkręcić wkręty fi5  w kołki moją wiertarko-wkrętarką i nie wkręciło praktycznie nic.... musiałem ręcznie. Zastanawiam się czy wkrętarka nie jest walnięta czy to normalne ? Mam wiertarko wkrętarkę 18 V Ryobi... zawsze ręcznie dokręcałem i nie mam odniesienia ... ;/

XandriX

XandriX

Siemanko. No na razie nic szczególnego nie zrobiłem. Wywierciłem 4 otwory pod kołki 6. Wierciłem zwykłymi wiertłami do betonu bez udaru. Bałem się, że płytki odpadną jak dam udar. Wolałem nie ryzykować. Ku mojemu zdziwieniu wiertło wchodziło elegancko bez problemów. Chciałem dać na początku bez udaru a później udar, ale poszło do końca.... Znajdę gdzieś kawał mocnej ściany w piwnicy  i przetestuję i dam znać ;p

A zapytam jeszcze o jedno:

Chciałem wkręcić wkręty fi5  w kołki moją wiertarko-wkrętarką i nie wkręciło praktycznie nic.... musiałem ręcznie. Zastanawiam się czy wkrętarka nie jest walnięta czy to normalne ? Mam wiertarko wkrętarkę 18 V Ryobi...

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...