trawasuszona Napisano 17 maja 2017 Udostępnij #1 Napisano 17 maja 2017 Co waszym zdaniem ma więcej sensu? Chodzi mi o wady i zalety zakupów na rynku wtórnym i pierwotnym. Trochę przytłacza mnie jednak konieczność wykończenia takich wnętrz. Nie tak łatwo teraz znaleźć kumatych fachowców. Co wy o tym sądzicie? Lepiej szukać urządzonego, z rynku wtórnego, czy takiego od dewelopera? Link do komentarza
Elfir Napisano 17 maja 2017 Udostępnij #2 Napisano 17 maja 2017 Urządzone możesz mieć też z rynku pierwotnego - tzw. mieszkania pokazowe. Jak chcesz urządzić po swojemu to demolka będzie i w mieszkaniu z rynku pierwotnego i z wtórnego. Link do komentarza
Gość domownik Napisano 19 maja 2017 Udostępnij #3 Napisano 19 maja 2017 (edytowany) W Gliwicach różnica w cenie nowego mieszkania od dewelopera na peryferiach miasta a w centrum w blokach z płyty to ok.100tys.zl Dla mnie wybór byłby prosty,albo mieszkanie w blokach albo budowa domu. Od dewelopera nie kupiłbym niczego Edytowano 19 maja 2017 przez domownik (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bobiczek Napisano 19 maja 2017 Udostępnij #4 Napisano 19 maja 2017 58 minut temu, domownik napisał: Od dewelopera nie kupiłbym niczego Pisałem daaawno temu dlaczego mam podobnie. Choć wkładanie wszystkich do jednego wora pewnie jest nadużyciem, dlatego takie opinie nie mogą być pewnikiem sądzę Link do komentarza
monii77 Napisano 20 czerwca 2017 Udostępnij #5 Napisano 20 czerwca 2017 Też już bym nigdy nic od dewelopera nie wzięła. Za to w przypadku budowy domu trzeba mieć cały czas oko na ,,fachowców". W przeciwnym razie po jakimś czasie kolejne katastrofy wychodzą na jaw... Link do komentarza
Hexar.Nieruchomosci Napisano 24 października 2017 Udostępnij #6 Napisano 24 października 2017 Akurat mieszkaniami zajmujemy się na co dzień, więc będziemy mogli pomóc i doradzić pod tym względem , oczywiście głównym kryterium będzie to jaki budżet posiadasz na zakup mieszkania, te z rynku wtórnego będą tańsze. Link do komentarza
krzysiekkk Napisano 4 marca 2018 Udostępnij #7 Napisano 4 marca 2018 ja raczej jestem za kupnem mieszkania z rynku wtórnego, trzeba byc troche bardziej czujnym przy poszukiwaniach ale mozna naprawde nieźle trafić i potem przeprowadzic niewielki remont zamiast zaczynac wszystko od poczatku Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się