A Ty nie znasz cen energii? Przecież pisze głupoty, że aż strach.
495 zł za 1050 kWh????? Gdzie są takie ceny? Chyba dla szejka w Katarze, ale nie w Polandii.
PS. Wczoraj pytałem AI o pewne dane techniczne to mi takie smęty wsadziła, że ją wyśmiałem. W zamian pokornie przepraszała w japońskim stylu, chwaliła mnie, że ktoś (znaczy ja) pilnuje prawdy i sadziła podobne pierdoły przez cały wieczór. I cóz mi z tego, skoro gdybym ją posłuchał to wyszedłbym na głupka.
Dzięki za rady, chłopaki .... trochę poczytałam o pralko-suszarkach, zapytałam też AI o realne koszty. Z tego, co wyliczyła, to nie ma jakiegoś super dramatu
Zweryfikuje ktoś, czy dobrze wyliczyła? Bo jeśli to jest około 50 zł miesięcznie więcej, to jest to spokojnie do udźwignięcia
Piorę 1-2 razy w tygodniu
Jestem alergikiem i cierpię na AZS, więc używam tylko środków piorących dla dzieci. Raczej pozbawione są nadmiaru chemikaliów, nie byłoby więc tak źle chyba
Komentarz dodany przez Dociekliwy: W takim razie - kocioł o mocy adekwatnej do potrzeb CO i dodatkowo zasobnik CWU. Poza tym - prysznic bierzemy 2x dziennie.
Mam w domciu całkiem niezły detektor jakości powietrza, w tym TVOC, dokładnie w tym pomieszczeniu gdzie stoi suszarka i nie potwierdzam. Tak więc nacisk na słowo mogą, ale najczęściej w stopniu niezauważalnym.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się