Skocz do zawartości

Historia edycji

demo

demo

2 godziny temu, solange63 napisał:

Nie, to wcale nie jest tak. Już przywykłam do myśli, że nie ma ogrodu bez odrobiny wysiłku.

Się zmieniło, to dobrze. Ja na ten przykład nie wyobrażam sobie siedzenia w ogrodzie bezczynnie dłużej niż godzinkę. 

2 godziny temu, Elfir napisał:

Bambus - z tych kępowych (Fargesia), to raczej w cieniu. Bo Phylostachys chyba łazi nie gorzej od miskant. Chyba, żeby wkopać masywne przegrody korzeniowe.

Zgadza się, a to na zdjęciu to Phyllostachys i ma barierę, ale niewielki to wysiłek wykonanie czegoś takiego. I raczej wolą stanowiska słoneczne.

demo

demo

Nie, to wcale nie jest tak. Już przywykłam do myśli, że nie ma ogrodu bez odrobiny wysiłku.

Się zmieniło, to dobrze. ja na ten przykład nie wyobrażam sobie siedzenia w ogrodzie bezczynnie dłużej niż godzinkę. 

Bambus - z tych kępowych (Fargesia), to raczej w cieniu. Bo Phylostachys chyba łazi nie gorzej od miskant. Chyba, żeby wkopać masywne przegrody korzeniowe.

Zgadza się, a to na zdjęciu to Phyllostachys i ma barierę, ale niewielki to wysiłek wykonanie czegoś takiego. I raczej wolą stanowiska słoneczne.

demo

demo

Się zmieniło, to dobrze. ja na ten przykład nie wyobrażam sobie siedzenia w ogrodzie bezczynnie dłużej niż godzinkę. 

Zgadza się, a to na zdjęciu to Phyllostachys i ma barierę, ale niewielki to wysiłek wykonanie czegoś takiego.

demo

demo

1 godzinę temu, Elfir napisał:

Zgadza się, a to na zdjęciu to Phylostachys i ma barierę, ale niewielki to wysiłek wykonanie czegoś takiego.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...