Bary Napisano 5 maja 2007 Udostępnij #1 Napisano 5 maja 2007 Witam,zamierzam zrobić remont mieszkania (otynkowanie, malowanie, zalożenie paneli i wymiana drzwi z futrynami) w związku z tym mam pytanie, czy lepiej wybrać firmę typu wykonastwo kompleksowe czy raczej zamawiać usługi u firm specjalizujących się w poszczególnych branżach. Domyślam się, że w jednej firmie będzie taniej ale mam trochę wątpliwości czy taka firma od wszystkiego potrafi dobrze wykonać prace. A jeśli takiej firmie można zaufać to może ktoś by polecił jakąś z Olsztyna.Pozdrawiam Link do komentarza
paulona Napisano 7 września 2007 Udostępnij #2 Napisano 7 września 2007 Cytat Witam,zamierzam zrobić remont mieszkania (otynkowanie, malowanie, zalożenie paneli i wymiana drzwi z futrynami) w związku z tym mam pytanie, czy lepiej wybrać firmę typu wykonastwo kompleksowe czy raczej zamawiać usługi u firm specjalizujących się w poszczególnych branżach. Domyślam się, że w jednej firmie będzie taniej ale mam trochę wątpliwości czy taka firma od wszystkiego potrafi dobrze wykonać prace. A jeśli takiej firmie można zaufać to może ktoś by polecił jakąś z Olsztyna.Pozdrawiam Mąż mówi że szybko to kompleksowo ale to tylko duża firma z wieloma realizacjami równocześnie .Zwykle jest wyższy poziom cen . Link do komentarza
Bob-budowniczy Napisano 27 września 2007 Udostępnij #3 Napisano 27 września 2007 Cytat Witam,zamierzam zrobić remont mieszkania (otynkowanie, malowanie, zalożenie paneli i wymiana drzwi z futrynami) w związku z tym mam pytanie, czy lepiej wybrać firmę typu wykonastwo kompleksowe czy raczej zamawiać usługi u firm specjalizujących się w poszczególnych branżach. Domyślam się, że w jednej firmie będzie taniej ale mam trochę wątpliwości czy taka firma od wszystkiego potrafi dobrze wykonać prace. A jeśli takiej firmie można zaufać to może ktoś by polecił jakąś z Olsztyna.Pozdrawiam Witam.Myślę że przyszłość należy do specjalizacji.Problem leży w koordynacji specjalistów, czyli trzeba podpisywać umowy z terminami wykonania i karami za opóżnienia.Pozdrawiam.Bob Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się