Skocz do zawartości

Historia edycji

Draagon

Draagon

A ja szlifierkę taśmową Parkside z Lidla odradzam.

Po 4h szlifowania okazało się że poszedł dym... z obudowy.

Po rozkręceniu okazało się, że łożysko kulkowe napinacza osadzone jest w plastiku - i ten plastik od rozgrzanego łozyska się po prostu stopił i puścił...

Używana sporadycznie przez 3 lata i tylko ten jeden jedyny raz do szlifowania sztachet ogrodowych i pojechała.

2_44106_13_Szlifierka_tasmowa_16.jpg

Z resztą to samo tyczy się wkrętaka akumulatorowego Parkside - działać działa jeszcze - ale skręcam nim tylko opaski zaciskowe i jest już na bakier z przełączaniem prawo/lewo - a tu paragon zapodziałem. :/

2_28587_Wkretak_akumulatorowy_575.jpg

Dodatkowo główka zaciskowa się zacieła i nie chce oddać bita..

Draagon

Draagon

Po rozkręceniu okazało się, że łożysko kulkowe napinacza osadzone jest w plastiku - i ten plastik od rozgrzanego łozyska się po prostu stopił i puścił...

Używana sporadycznie przez 3 lata i tylko ten jeden jedyny raz do szlifowania sztachet ogrodowych i pojechała.

Z resztą to samo tyczy się wkrętaka akumulatorowego Parkside - działać działa jeszcze - ale skręcam nim tylko opaski zaciskowe i jest juz z przełączaniem prawo/lewo - a tu paragon zapodziałem. :/

2_28587_Wkretak_akumulatorowy_575.jpg

Dodatkowo główka zaciskowa się zacieła i nie chce oddać bita..

Draagon

Draagon

Z resztą to samo tyczy się wkrętaka akumulatorowego Parkside - działać działa jeszcze - ale skręcam nim tylko opaski zaciskowe i jest juz z przełączaniem prawo/lewo - a tu paragon zapodziałem. :/

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...