bjanuszek Napisano 11 sierpnia 2015 Udostępnij #1 Napisano 11 sierpnia 2015 Czy Ktoś ma doświadczenia z tą metodą ogrzewania? Link do komentarza
Buster Napisano 11 sierpnia 2015 Udostępnij #2 Napisano 11 sierpnia 2015 Cytat Czy Ktoś ma doświadczenia z tą metodą ogrzewania? Wpisz w google "bukowa chatka"Iwony i MariuszaTam coś znajdziesz jeśli nic nie pochrzaniłem.Ponadto w innyw wątku Iwona i Mariusz zamieścili zestawienie ile Ich kosztowało ogrzewanie na przestrzeni 2-3 lat jeśli dobrze pamiętam.Tytułu wątku nie pamiętam. Link do komentarza
bjanuszek Napisano 11 sierpnia 2015 Autor Udostępnij #3 Napisano 11 sierpnia 2015 Cytat Wpisz w google "bukowa chatka"Iwony i MariuszaTam coś znajdziesz jeśli nic nie pochrzaniłem.Ponadto w innyw wątku Iwona i Mariusz zamieścili zestawienie ile Ich kosztowało ogrzewanie na przestrzeni 2-3 lat jeśli dobrze pamiętam.Tytułu wątku nie pamiętam. Dzięki, już idę tym śladem. Link do komentarza
jacekluper Napisano 3 września 2015 Udostępnij #4 Napisano 3 września 2015 Cytat Dzięki, już idę tym śladem. Racja. To sprawdzony blog Link do komentarza
bjanuszek Napisano 3 września 2015 Autor Udostępnij #5 Napisano 3 września 2015 Cytat Wpisz w google "bukowa chatka"Iwony i MariuszaTam coś znajdziesz jeśli nic nie pochrzaniłem.Ponadto w innyw wątku Iwona i Mariusz zamieścili zestawienie ile Ich kosztowało ogrzewanie na przestrzeni 2-3 lat jeśli dobrze pamiętam.Tytułu wątku nie pamiętam. No niestety "bukowa chatka" to ogrzewanie standart. Na tyle sprzedanych paneli na podczerwień, i żadnych opinii? To bardzo dziwne ... Link do komentarza
Enerbau Napisano 16 listopada 2016 Udostępnij #6 Napisano 16 listopada 2016 Cytat No niestety "bukowa chatka" to ogrzewanie standart. Na tyle sprzedanych paneli na podczerwień, i żadnych opinii? To bardzo dziwne ... Nic dziwnego nie ma w informacjach o kosztach ogrzewania budynków ogrzewanych podczerwienią.https://www.enerbau.pl/koszt-ogrzewania-domu Link do komentarza
Gros Napisano 1 sierpnia 2017 Udostępnij #7 Napisano 1 sierpnia 2017 Ostatnio zbieram informacje na temat tego rodzaju ogrzewania gdyż planuję remont domu rodziców, który zamierzam zacząć właśnie od zmiany ogrzewania. Rodzice są już starsi i organizacja zmagazynowania opału na zimę czy codzienne palenie w piecu jest bardzo uciążliwe. Dlatego chcę postawić na nowoczesną technologię, która jest łatwa w obsłudze i gwarantuje komfortowe ciepło. Panelowe ogrzewanie elektryczne zwróciło mą uwagę gdyż spełnia wszelkie moje oczekiwania. Dodatkowo znalazłam polskiego producenta tych paneli, który zajmuje się również ich montażem. Polska dobra jakość jak zachwalają inni użytkownicy oraz przedstawione rachunki za ogrzewanie w sezonie zimowym powodują, że jestem zdecydowana na ten rodzaj ogrzewania. Link do komentarza
Parkiet Komplex Napisano 1 sierpnia 2017 Udostępnij #8 Napisano 1 sierpnia 2017 Ten sposób ogrzewania jest wygodny ale ta energia jest najdroższa, więc zrób wszystko aby jak najmniej jej uciekało na zewnątrz - ocieplenie, uszczelnienie, okna, wentylacja. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się