Pomocnik Napisano 22 czerwca 2015 #1 Napisano 22 czerwca 2015 15-go października bieżącego roku UGI Corporation, będąca właścicielem spółki AmeriGas Propane USA, zakupiła 100% udziałów w firmie Shell Gas Polska. Wydarzenie to z jednej strony jest wynikiem rozwoju koncernu UGI w Europie, a z drugiej – konsekwencją koncentracji globalnych operacji typu downstream firmy Shell. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/kotly-i-podgrzewacze/aktualnosci/12502-amerigas-juz-w-polsce
Gość Majka Napisano 22 czerwca 2015 #2 Napisano 22 czerwca 2015 Czy ktoś z czytelników lub znających się w temacie gazu może mi napisać czy nowe butle AmeriGas nano są naprawdę lekkie i łatwe do zamontowania?
Gość Arturr Napisano 5 lipca 2015 #3 Napisano 5 lipca 2015 Witam, mam zbiornik na gaz płynny Amerigas, ogrzewamy dom, nigdy z dostawą gazu nie było problemów, a co do płatności to mamy wszystko fajnie rozłożone na cały rok.
Centrumgaz Napisano 6 lipca 2015 #4 Napisano 6 lipca 2015 Cytat Witam, mam zbiornik na gaz płynny Amerigas, ogrzewamy dom, nigdy z dostawą gazu nie było problemów, a co do płatności to mamy wszystko fajnie rozłożone na cały rok. Rozwiń Ile płacisz za m3 lub litr propanu i ile wynosi opłata miesieczna/kwartalna za dzierżawę zbiornika?
Centrumgaz Napisano 6 lipca 2015 #6 Napisano 6 lipca 2015 Nie .Gościu nie zalogowany i wpisał co wpisał. Widocznie do zadowolenia to mu wystarczy.O kosztach nie wspomniał. Niestety.
Karl80 Napisano 25 lipca 2015 #7 Napisano 25 lipca 2015 Cytat Nie .Gościu nie zalogowany i wpisał co wpisał. Widocznie do zadowolenia to mu wystarczy.O kosztach nie wspomniał. Niestety. Rozwiń To może ja. ;)Obecnie dzierżawa zbiornika ok 30 zł/mscGaz: ok 2 PLN za litr. Dużo nie dużo, ale nie interesuje mnie przeglądy, martwienie się o dostawy itp. Gaz zawsze jest.
Centrumgaz Napisano 25 lipca 2015 #8 Napisano 25 lipca 2015 Cytat To może ja. ;)Obecnie dzierżawa zbiornika ok 30 zł/mscGaz: ok 2 PLN za litr. Dużo nie dużo, ale nie interesuje mnie przeglądy, martwienie się o dostawy itp. Gaz zawsze jest. Rozwiń Może jakaś kopia faktury. Chętnie zmienię zdanie. Byle nie z pierwszego roku po instalacji.Ja znam taką konkurencji na G. ze stycznia br. 12 zł/m3 = ponad 4 zł/litr + 120 zł za dzierżawę miesięcznie.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się