Skocz do zawartości

Lampy w pokoju

albwikesl

Recommended Posts

Napisano
Cześć. Wiecie może gdzie mógłbym dostać taką lampe: link
Albo czy jest możliwość kupna takich abażurów osobno? (chodzi mi o taki sam styl i kolor, by pasowały do lampy).
Napisano
A mało takich i tym podobnych lamp na rynku?
Wystarczy odwiedzić pierwszy lepszy sklep z lampami aby się przekonać.

Napisano
Cytat

Ale chodzi mi o taką samą, wiem, że są podobne.

Taką sama to ja mam u siebie w salonie, potrójna i pojedynczą. Kupiła je moja połowica kilka lat temu, więc wątpię aby były one jeszcze w ofercie.
Duża pojedyncza nazywa się Alfa typ 10331, a potrójna z trzema kloszami nie wiem dokładnie ale tez jest z tej serii Alfa.

To jest czego szukasz.
Żyrandol Nowoczesny ZWIS 3pł EWA VENGE 10333
http://www.sklep.e-klosz.pl/zyrandol-nowoc...10333-3577.html
Napisano
Cytat

Taką sama to ja mam u siebie w salonie, potrójna i pojedynczą. Kupiła je moja połowica kilka lat temu, więc wątpię aby były one jeszcze w ofercie.
Duża pojedyncza nazywa się Alfa typ 10331, a potrójna z trzema kloszami nie wiem dokładnie ale tez jest z tej serii Alfa.

To jest czego szukasz.
Żyrandol Nowoczesny ZWIS 3pł EWA VENGE 10333
http://www.sklep.e-klosz.pl/zyrandol-nowoc...10333-3577.html

Dziękuje za odpowiedź. A wiesz może, czy jest możliwość kupna abażurów(?) czy jak to się nazywa osobno?
Napisano
Cytat

Dziękuje za odpowiedź. A wiesz może, czy jest możliwość kupna abażurów(?) czy jak to się nazywa osobno?

Podałem Ci link do sklepu więc takie zapytanie powinnaś skierować do nich.
Napisano
Dokładnie tak,zresztą teraz w sklepach internetowych znajdziesz naprawdę fajne,ciekawe promocje na wybrane artykuły do domu,więc wystarczy tylko poszukać. Powyższe lampy prezentują się bardzo fajnie,są stylowe i oryginalne.
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
A w jakich marketach dokładnie są te lampy? Bo tutaj musimy być dosyć ostrożni jeżeli zależy nam na jakości lamp,te najtańsze z reguły nie posłużą nam zbyt długo,wolę dopłacić a zdecydować się na solidność oraz pewną jakośćicon_smile.gif
Napisano
Właśnie chyba o to chodzi aby tego typu lampy były z górnej półki i charakteryzowały się dużą solidnością,prawda? Do tych z Obi można mieć zaufanie czy też wręcz przeciwnie? Bo głównie szukamy rzecz jasna w sklepach internetowych.
Napisano
Cytat

A mało takich i tym podobnych lamp na rynku?
Wystarczy odwiedzić pierwszy lepszy sklep z lampami aby się przekonać.

- według mnie wyglądają trochę tandetnie...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...