tamcia Napisano 21 stycznia 2015 #1 Napisano 21 stycznia 2015 Witajcie. Łapię się już na tym, że nie chce mi się tych wszystkich wielkich proszków targać, co kilkanaście dni ten sam scenariusz, niestety nie mam kogo prosić o pomoc. Wymyśliłam sobie, że będę teraz zamawiać to wszystko sklepach wysyłkowych - tylko mam jeden dylemat - czy kurier z cięższymi pakunkami wejdzie na ósme piętro? I w ogóle w jakiej formie są zazwyczaj takie wysyłki? (Proszę o opinie osoby, które zamawiają na takich stronach, a nie osoby, którym coś tam się wydaje) Potrzebuje rzetelnej opinii. Pewnie sobie pomyślicie, że chce wykorzystywać biednego kuriera, ale mam poważny problem z kręgosłupem i wdrapanie się na po schodach to dla mnie wyzwanie, a windy w moim bloku nie uświadczyć.
Gość gawel Napisano 25 lutego 2015 #3 Napisano 25 lutego 2015 Jezu 8 piętro bez windy , jak to możliwe dla mnie 4 jest już nie do przyjęcia. Nie możesz pomyśleć nad zmianą mieszkania obecne sprzedaj jakiemuś pakerowi masochiście
czubaks Napisano 4 marca 2015 #4 Napisano 4 marca 2015 a to nie jest tak ze powyzej 4 pieter musi byc winda?a co do kuriera to taka jego praca i musi wejsc ;)
romanowski Napisano 19 marca 2015 #5 Napisano 19 marca 2015 Cytat a to nie jest tak ze powyzej 4 pieter musi byc winda?a co do kuriera to taka jego praca i musi wejsc ;) albo małe opakowania Ci zostają ;)
Igo Napisano 30 marca 2015 #6 Napisano 30 marca 2015 Najlepiej jak znajdziesz konkretny sklep i zapytasz jak to u nich działa.
Boreck Napisano 17 lipca 2015 #7 Napisano 17 lipca 2015 Cytat Witajcie. Łapię się już na tym, że nie chce mi się tych wszystkich wielkich proszków targać, co kilkanaście dni ten sam scenariusz, niestety nie mam kogo prosić o pomoc. Wymyśliłam sobie, że będę teraz zamawiać to wszystko sklepach wysyłkowych - tylko mam jeden dylemat - czy kurier z cięższymi pakunkami wejdzie na ósme piętro? I w ogóle w jakiej formie są zazwyczaj takie wysyłki? (Proszę o opinie osoby, które zamawiają na takich stronach, a nie osoby, którym coś tam się wydaje) Potrzebuje rzetelnej opinii. Pewnie sobie pomyślicie, że chce wykorzystywać biednego kuriera, ale mam poważny problem z kręgosłupem i wdrapanie się na po schodach to dla mnie wyzwanie, a windy w moim bloku nie uświadczyć. tamcia, a w jakim mieście mieszkasz? ja we Wrocławiu i zamawiam zakupy raz na 1-2 tygodnie w tesco z dowozem. panowie wnoszą mi zakupy do kuchni. sam dowóz kosztuje mnie maksymalnie 7 zł, ale tak mi się to opłaca, bo nie mam samochodu i każde zakupy to dla mnie maszerowanie przez pół miasta z torbami...wiem, że jeszcze chyba carefur albo l'eclerc mają taką ofertę, ale nie jestem pewna który, bo nie korzystam z ich usług. Z droższych sklepów na pewno Alma dowozi oraz Piotr i Paweł.
stokrotka.35 Napisano 23 października 2015 #8 Napisano 23 października 2015 Jest ogrom sklepów internetowych, które zapewniaja wysyłkę towarów do klientanphttp://www.tesco.pl/ezakupy/pomoc/pomoc-za...nie-dostawy.php
Jerzy32 Napisano 30 października 2015 #9 Napisano 30 października 2015 Współczuje kurierowi. Z tego co się orientuję, to TESCO dowozi zakupy.
pomyslove Napisano 26 lipca 2016 #10 Napisano 26 lipca 2016 Zalezy czego aktualnie szukam do domu, dla mnie źródłem i inspiracją jest Homebook.
tofik_333 Napisano 7 września 2016 #11 Napisano 7 września 2016 8p bez windy..dramat :okurier nie ma wyjścia i musi wejść pod wskazany adres ;)
magfix Napisano 9 września 2016 #12 Napisano 9 września 2016 Cytat Współczuje kurierowi. Z tego co się orientuję, to TESCO dowozi zakupy. Alma tez dowozi
piter21 Napisano 28 czerwca 2017 #13 Napisano 28 czerwca 2017 Biedronka, Kaufland, ewentualnie jakieś mniejsze lokalne sklepy
franiamaj Napisano 20 października 2017 #14 Napisano 20 października 2017 tesco, Piotr i Paweł dostarczają zakupy prosto pod drzwi mieszkania czy domu. Mieszkam na 4 piętrze i zawsze pan mi wnosi wszystko na górę
SkyWalker Napisano 9 października 2018 #17 Napisano 9 października 2018 Dziś coraz częściej spotkać się można z możliwością przywiezienia zakupów prosto do domu, co jest całkiem wygodną opcją.
Gość Napisano 9 października 2018 #18 Napisano 9 października 2018 Ja tam ZAWSZE wiozę zakupy prpsto do domu! Nie będę przecież ich woził wciąż w samochodzie...
Dagoth Napisano 1 stycznia 2019 #19 Napisano 1 stycznia 2019 4 lata temu czytałem jak Volvo testowało zakupy do bagażnika . Siedzisz w firmie, a zakupy pakują do bagażnika nawet pod twoją nieobecność. Szybko rzuciłem temat w google ale nie widzę żeby to weszło w życie.
mskrzypek77 Napisano 4 lutego 2019 #20 Napisano 4 lutego 2019 Te sklepy internetowe to całkiem dobre rozwiązanie, zaletą jest to że kupując owoce i warzywa zawsze przyjeżdżały dobrej jakości, nie wyschnięte czy wybrakowane, a jak poszedłeś do sklepu to ciężko takie było znaleźć. Z ciekawości pytałem w tesco i obsługa powiedziała, że tam sortują warzywa i owoce i lepszej jakości trafiają do tych moblilnych klientów. Kolejna sprawa oszczędzamy dużo czasu.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się