sassanka Napisano 28 lipca 2014 #1 Napisano 28 lipca 2014 Właśnie jestem w czasie budowy mojego domu i zastanawiam się nad tym czy zainstalować u siebie rekuperator razem z klimatyzacją ? Podobno jak się ma zainstalowany rekuperator to można spaść z kosztów ogrzewania. Możecie polecić mi też firmę która zajmuję się tego typu rzeczami ? Dzięki!
Gość adiqq Napisano 28 lipca 2014 #2 Napisano 28 lipca 2014 pytasz o:1) rekuperator z klimatyzacją?2)rekuperator?jak mamy ci udzielić odpowiedzi, skoro nie wiadomo o co tak naprawdę pytasz??
dobrmaria Napisano 11 sierpnia 2014 #3 Napisano 11 sierpnia 2014 Powiem Ci tak, wszystko ma swoje zalety i wady. Ja tam się ciesze z tego systemu ale też mam zapasowo piec bo jak by wysiadł prąd to byś miała zimę w domu Z tego co mogę porównać to ogrzewanie przez rekuperację jest rzeczywiście oszczędniejsze.
bajbaga Napisano 11 sierpnia 2014 #4 Napisano 11 sierpnia 2014 Cytat Ja tam się ciesze z tego systemu ale też mam zapasowo piec bo jak by wysiadł prąd to byś miała zimę w domu
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się