MarcinNNI Napisano 22 lipca 2014 Udostępnij #1 Napisano 22 lipca 2014 Cześć Znajdzie się jakaś osoba co specjalizuje się w kredytach na cele budowlane lub jest dobrze zorientowana ??Zdałem eternit do utylizacji skorzystałem z dofinansowania więc koszty będą małe Facet , który nadzorował zbiórkę azbestu powiedział mi, że jest specjalny kredyt dla osób co utylizowały azbest . Kredyt jest dawany na nowe pokrycie dachowe a oprocentowanie wynosi podobno 0,5% Link do komentarza
Elfir Napisano 23 lipca 2014 Udostępnij #2 Napisano 23 lipca 2014 Teściowie rozbierali swój dach z azbestu i tylko wywóz z utylizacją był finansowany przez gminę. Kredyt na nowy dach ma np. Bank spółdzielczy w Łukowie ("eko-dach") ale oprocentowanie 5% z ogonkiem + 1% prowizjiBOŚ oferuje kredyty we współpracy z WFOSiGW, ale tylko dla niektórych rejonów kraju (np. Lublin), trzeba byłoby popytać w najbliższym oddziale. Wada jest taka, że materiał na nowy dach trzeba kupic u przedstawiciela wskazanego przez bank (ha, ha). Oprocentowanie 1,2% + 1% prowizji 1 Link do komentarza
MarcinNNI Napisano 23 lipca 2014 Autor Udostępnij #3 Napisano 23 lipca 2014 Takim przedstawicielem u mnie jest prawdopodobnie Mrówka Nidzica dawniej hurtownia Dom. Tak mówił ten koleś co odbierał azbest. Podjadę i się dopytam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się