ciekawski83 Napisano 20 czerwca 2014 #1 Napisano 20 czerwca 2014 przymierzam się do zakupu baterii do łazienki i potrzebuję opinii czy warto kupić te baterie?bateria 1bateria 2
Gość mhtyl Napisano 21 czerwca 2014 #2 Napisano 21 czerwca 2014 Co tu pytać, kupujesz taka baterię która Ci się podoba albo taką na którą Cię stać. Co do działania to na pewno spełni swoje zadanie , woda z niej poleci
bajbaga Napisano 21 czerwca 2014 #3 Napisano 21 czerwca 2014 A jak woda jest wyjątkowo twarda, to po pewnym czasie, bez względu na koszt zakupu, będą dokładnie tak samo "sprawne". 2
ciekawski83 Napisano 21 czerwca 2014 Autor #4 Napisano 21 czerwca 2014 Cytat Co tu pytać, kupujesz taka baterię która Ci się podoba albo taką na którą Cię stać. Co do działania to na pewno spełni swoje zadanie , woda z niej poleci normalnie na stałych bywalców to zawsze można liczyć spełnić spełni, tylko chciałbym aby leciała z jednego miejsca i wtedy kiedy ja chcę
Gość mhtyl Napisano 21 czerwca 2014 #5 Napisano 21 czerwca 2014 Cytat normalnie na stałych bywalców to zawsze można liczyć spełnić spełni, tylko chciałbym aby leciała z jednego miejsca i wtedy kiedy ja chcę Zawsze jest w obwodzie gwarancja
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się