Marysia123 Napisano 14 kwietnia 2014 Udostępnij #1 Napisano 14 kwietnia 2014 Witam,Poszukuję stołu do jadalni, który ma możliwość rozkładania. Tak by pomieścił około 6-8 osób po rozłożeniu.Czy ktoś może zna dobrego producenta takich mebli? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 14 kwietnia 2014 Udostępnij #2 Napisano 14 kwietnia 2014 Coś mi się wydaje, że za niedługo Nas tu wszystkich oczarujesz jakimś super producentem mebli.Wiesz , jeżeli by Ci naprawdę zależało to napisałabyś bardziej konkretniej tego posta i pozostałe też w których prosisz o plecenie. Link do komentarza
retrofood Napisano 14 kwietnia 2014 Udostępnij #3 Napisano 14 kwietnia 2014 Cytat Poszukuję stołu do jadalni, który ma możliwość rozkładania. Tak by pomieścił około 6-8 osób po rozłożeniu.Czy ktoś może zna dobrego producenta takich mebli? Mam stary. Niepoobijany, tylko lekko odbarwiony na powierzchni od gorącej, rozlanej zupy. Dzieci tak mnie załatwiły. Ale jak się położy obrus, to nie widać.Jak chcesz, to Ci oddam, tylko za transport zapłacisz sama. Link do komentarza
bobiczek Napisano 14 kwietnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 14 kwietnia 2014 Cytat Wiesz , jeżeli by Ci naprawdę zależało to napisałabyś bardziej konkretniej tego posta i pozostałe a wszystkie dotyczą mebli........więc! Cytat Coś mi się wydaje, że za niedługo Nas tu wszystkich oczarujesz jakimś super producentem mebli. he,he - też tak sobie kilka godzin temu pomyślałem Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się