Sensualista Napisano 11 marca 2014 Udostępnij #1 Napisano 11 marca 2014 Witam po raz pierwszy wszystkich Forumowiczów.Otóż popadłem w pewien kłopot na etapie wykonywania przyłącza elektrycznego do działki budowlanej. Po tym, jak Energa nie wywiązała się w terminie z umowy, kontynuację prac próbuje uzależnić od wypełnienia przeze mnie dodatkowych warunków (by sprawić wrażenie, że to ja jestem sprawcą opóźnienia). Potrzebuję zatem porady osoby poruszającej się w tej problematyce, której przedstawię oczywiście szczegóły zagadnienia - preferowany bezpośredni kontakt mailowy. Wdzięczność w uzgodnionej formie zapewniona. Forumowiczom obiecuję natomiast "sprawozdanie" po wyklarowaniu sytuacji.Pozdrawiam, L Link do komentarza
Elfir Napisano 14 marca 2014 Udostępnij #2 Napisano 14 marca 2014 Najlepiej jak przylącze wykonuje operator. Zasadniczo prawo energetyczne nakazuje podłączanie uzytkowników jeśli sa techniczne mozliwosci. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 15 marca 2014 Udostępnij #3 Napisano 15 marca 2014 Cytat Najlepiej jak przylącze wykonuje operator. Zasadniczo prawo energetyczne nakazuje podłączanie uzytkowników jeśli sa techniczne mozliwosci. Zasadniczo to nie może odmówić przyłącza energii, nawet jak warunki techniczne nie pozwalają na podłączenie. Dla mnie ten temat to śmierdzi czymś, bliżej nieokreślonym ... Link do komentarza
Piter Be Napisano 25 marca 2014 Udostępnij #4 Napisano 25 marca 2014 Dokładnie - jeżeli masz taką możliwość to idź z tym do prasy. Nikt nie jest tak skuteczne jak rozdmuchanie całej sprawy. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się