adamkwiatkowski012 Napisano 21 lutego 2014 #1 Napisano 21 lutego 2014 Witam Zastanawiam się nad tym projektem http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/7077-lmp162.htmlByłbym wdzięczny za wszelkie pomocne uwagi i komentarze dotyczące tego projektu Może są tu osoby, które budują bądź wybudowały ten projekt? Pozdrawiam
pause111 Napisano 22 kwietnia 2014 #2 Napisano 22 kwietnia 2014 Myślę, że dach może być trochę drogi bo do najprostszych nie należy. Wykonałbym ten dom z betonu komórkowego by obniżyć koszty eksploatacji, zapytaj w pracowni - na pewno mają wersję w bk. Bk ma najlepsze wsp termoizolacyjne przez co zaoszczędzisz na ogrzewaniu, które obecnie nie jest za tanie.
Gość mhtyl Napisano 22 kwietnia 2014 #3 Napisano 22 kwietnia 2014 Cytat Myślę, że dach może być trochę drogi bo do najprostszych nie należy. Wykonałbym ten dom z betonu komórkowego by obniżyć koszty eksploatacji, zapytaj w pracowni - na pewno mają wersję w bk. Bk ma najlepsze wsp termoizolacyjne przez co zaoszczędzisz na ogrzewaniu, które obecnie nie jest za tanie. Czy Tobie ten bk całkiem zarósł oczy?Aby wybudować z danego materiału nie trzeba mieć projektu na dany materiał , jak to napisałeś "wersja na bk"
ciekawski83 Napisano 26 kwietnia 2014 #4 Napisano 26 kwietnia 2014 Cytat Myślę, że dach może być trochę drogi bo do najprostszych nie należy. Wykonałbym ten dom z betonu komórkowego by obniżyć koszty eksploatacji, zapytaj w pracowni - na pewno mają wersję w bk. Bk ma najlepsze wsp termoizolacyjne przez co zaoszczędzisz na ogrzewaniu, które obecnie nie jest za tanie. 1. jaki region obsługujesz?2. sprzedawcą jesteś cienkim3. na projektach się nie znasz4. doradcą już nie napiszę....
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się