Skocz do zawartości

Hurtownia budowlana: Budiker

Recommended Posts

Gość arielka101980
Napisano
Osobom z Warszawy / Pruszkowa ( ale nie tylko - wiem, że realizują zamówienia na terenie całego kraju - nabyłem komin do domku na działce ponad 200 km od siedziby ) polecam zakup materiałów budowlanych w firmie budiker ( strona jak nazwa z pl i widzę, że sporo mają zawsze na all...o ). Zakupiłem u nich większość materiałów budowlanych ( bloczki, pustaki, kominy i kominek styropiany, tynki, wełnę i suchą zabudowę oraz aktualnie kostkę brukową ) Ceny bardzo przystępne, realizacje ( prawie prawie :) ) w uzgodnionych terminach i bardzo dobry kontakt i fachowe doradztwo.
  • 5 miesiące temu...
Napisano
Zakupiłem w tej firmie sufit Arsmtronga, komplet, profile wraz z płytami. Bardzo atrakcyjna cena, szybka dostawa. Podałem wymiary pomieszczenia, sami wyliczyli czego i ile potrzebuje. Nie było problemu z dostępnością.Fachowe doradztwo w kwestii jakie wypełnienie najlepiej wybrać. Bardzo polecam tą firmę.
  • 6 miesiące temu...
Gość Grzegorz
Napisano
Polecam zakup materiałów budowlanych w tej firmie. Działają na terenie całego kraju a poziom usług jest na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobry kontakt i ceny oferowanych materiałów. Bezproblemowo przeprowadzona transakcja zakupu silikatów z dostawą 250 km od siedziby firmy.
  • 1 rok temu...
Napisano
Polecam zakup materiałow w tej firmie.Obsługa i doradztwo fachowe na wysokim poziomie,sami wyliczą potrzebną ilość materiałów z dostawą ok.600 km od siedziby firmy
  • 3 miesiące temu...
Gość Krzysiek
Napisano
Zakupiłem w firmie Budiker kominy Konekt. Dostawa w 2 dni od zamówienia, komin kompletny oryginalny. Naprawdę polecam. Nie wiele jest tak profesjonalnych firm w internecie.
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Wszystko super !!! - Styropian swisspor w bardzo dobrej cenie, dowieźli gratis w ustalonym terminie.
  • 2 miesiące temu...
Gość Bartek122
Napisano

Zdecydowanie Polecam, w Budikerze kupowaliśmy materiały na całą elewację oraz kominy systemowe. Miła i kompetentna obsługa.

• 5 miesiące temu...
Gość Magda
Napisano
Firma naprawdę godna polecenia. Materiał w atrakcyjnych cenach i szybka dostawa.
  • 4 miesiące temu...
Napisano
Super firma, kupiłem u nich sufit kasetonowy, najtańszy jaki znalazłem i w 2 dni dostawa. Polecam wszystkim.
  • 9 miesiące temu...
Gość Jarek
Napisano
Zamówiłem w firmie Budiker sufit kasetonowy. Super cena. szybka dostawa. Profesjonalna pomoc fachowców. Naprawdę polecam.
  • 6 miesiące temu...
Napisano

dobre ceny, szybka realizacja, wszystko ok zakupiłem styropian + kleje i tynki

Jako wykonawca zaopatruje się w tej firmie od około 5 lat. Na ogół wszystko sprawnie, szybko i mają dobre ceny. Polecam

Kupiłem styropian swisspor. Szybka realizacja zamówienia, dobra cena.

• 9 miesiące temu...
Gość waldek1812
Napisano
Szybko i w dobrej cenie zakupiłem gont. Polecam firmę

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...