amatorek Napisano 18 stycznia 2014 Udostępnij #1 Napisano 18 stycznia 2014 Czy mozna polozyc panele podlogowe na wykladzine pcv w pokoju na parterze? Duzo czytalem i zdania sa podzielone. Pod wykladzina znajduja sie deski, i teraz nie wiadomo czy polozyc panele na wykladzine z jakims podkladem typu pianka? czy zrywac wykladzine w deskami ..? Prosze o dokladne opisanie co zrobic i jaki podklad najlepiej wylozyc. Pozdrawiam Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 18 stycznia 2014 Udostępnij #2 Napisano 18 stycznia 2014 Jakiego typu ta wygładzina?Desek zrywać nie trzeba, no chyba że są duże nierówności.Deski leżą na wylewce czy na legarach? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 22 stycznia 2014 Udostępnij #3 Napisano 22 stycznia 2014 Ja bym wykładzine zerwała, bo nie wiadomo co pod nią może być /np. pleśń, grzyb a nawet robaczki często można znaleźć pod PCV/ Link do komentarza
lukasz86 Napisano 3 kwietnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 3 kwietnia 2014 U mnie miałem podobny problem i musiałem zrywać wykładzinę Link do komentarza
Kociol Napisano 14 kwietnia 2014 Udostępnij #5 Napisano 14 kwietnia 2014 Zdecydowanie lepiej będzie zerwać wykładzinę ponieważ przy okazji zobaczysz czy pod spodem nie ma pleśni,a to ważny element. Dopiero potem jeśli wszystko okaże się w porządku to możesz położyć panele:) Link do komentarza
kasia9999 Napisano 25 kwietnia 2014 Udostępnij #6 Napisano 25 kwietnia 2014 A gdzie proponowalibyście kupić dobre panele? Trwałe i jednocześnie nie jakieś strasznie drogie? Link do komentarza
retrofood Napisano 25 kwietnia 2014 Udostępnij #7 Napisano 25 kwietnia 2014 Cytat A gdzie proponowalibyście kupić dobre panele? Trwałe i jednocześnie nie jakieś strasznie drogie? Dwa komplety potrzebujesz? Link do komentarza
Gość stach Napisano 25 kwietnia 2014 Udostępnij #8 Napisano 25 kwietnia 2014 Cytat Dwa komplety potrzebujesz? Pytasz o jeden komplet trwały i o drugi komplet tani , czyż nie Link do komentarza
retrofood Napisano 25 kwietnia 2014 Udostępnij #9 Napisano 25 kwietnia 2014 Tak mi wyszło... Link do komentarza
Jani_63 Napisano 25 kwietnia 2014 Udostępnij #10 Napisano 25 kwietnia 2014 Przesadzasz... Mercedesy też mogą być tanie... w/g Mercedesa Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się