Janmor Napisano 16 sierpnia 2013 #1 Napisano 16 sierpnia 2013 Hej,Słuchajcie mam już stan surowy zamknięty i zaczynam rozkładanie instalacji.Chciałbym mieć odkurzacz centralny, w którym centrala będzie w garażu a cała instalacja wyłącznie na parterze.Posadzki wg projektu to 7 cm.Panowie z Beama odpisami mi że muszą ciągnąć instalację po poddaszu. Czy to prawda?Kanalizę mam już wypuszczoną rurami w miejscach gdzie jest konieczna więc poza rurami do grzejników, wodą oraz elektryką nie będę miał grubych rur. Wg mnie nie będzie nakładek.Co o tym sądzicie?Wg ich pierwotnego projektu miałem mieć 2 punkty od garażu + szufelka.Janmor
Centralne odkurzanie Napisano 16 sierpnia 2013 #2 Napisano 16 sierpnia 2013 A czy możesz przesłać mi rzuty z naniesionymi instalacjami? Postaram sie pomóc. Jeśli to niemozliwe to możemy się spotkać na budowie.Pozdrawiam CL
Janmor Napisano 16 sierpnia 2013 Autor #3 Napisano 16 sierpnia 2013 (edytowany) Cytat A czy możesz przesłać mi rzuty z naniesionymi instalacjami? Postaram sie pomóc. Jeśli to niemozliwe to możemy się spotkać na budowie.Pozdrawiam CL Przesłałem materiały na maila z podpisu.Hmm i cisza...No to wracamy do beam Pozdrawiam Edytowano 20 sierpnia 2013 przez Janmor (zobacz historię edycji)
Centralne odkurzanie Napisano 21 sierpnia 2013 #4 Napisano 21 sierpnia 2013 Cytat Przesłałem materiały na maila z podpisu.Hmm i cisza...No to wracamy do beam Pozdrawiam Cisza bo nie dostałem żadnej wiadomości. Pozdrawiam
Janmor Napisano 21 sierpnia 2013 Autor #5 Napisano 21 sierpnia 2013 Dostał Pan Data: 16 sierpnia 2013 22:44 z adresu prywatnego na gmail.Zrobiłem przesłanie jeszcze raz.
Centralne odkurzanie Napisano 21 stycznia 2014 #7 Napisano 21 stycznia 2014 Cytat A skąd taka opinia Panów z Beema ? Jaka opinia? Że po poddaszu? To było dawno już nie pamiętam...
bajbaga Napisano 21 stycznia 2014 #8 Napisano 21 stycznia 2014 To absolwentka archeologii - punkty zbiera, na "coś"
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się