Bumerang Napisano 11 maja 2015 #51 Napisano 11 maja 2015 My mamy jedną ścianę w sypialni w zabudowie. Jest z lustrami i optycznie powiększa pomieszczenie, a dodatkowo jest bardzo pojemna. Dokładnie dobraliśmy całe wnętrze szafy pod Nasze potrzeby i właściwie Nasze ubrania na każdy sezon spokojnie się w niej mieszczą jak i pościele itp. Jeśli szafa to koniecznie garderobiana.
Karolcia22 Napisano 12 października 2015 #52 Napisano 12 października 2015 Polecam szafe z ikei. Tylko nie te za 300 zł tylko takie troszkę droższe. Mają super system chowania, mozesz sobie wybrac całe wyposażenie czy chcesz pólki, wieszaki, kosze, szuglady na bieliznę z przegródkami. Mega rewelacja
dariakrol Napisano 13 października 2015 #53 Napisano 13 października 2015 Generalnie meble z ikei świetnie pasują do każdego wnętrza. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
aniaikrzyś Napisano 14 października 2015 #54 Napisano 14 października 2015 Ja nie mam koncepcji na zabudowę sypialni pod skosem- na razie pusty kąt a przydalo by sie to jakoś zagospodarować. Na razie z tanszej wersji myślalam o parawanie jakimś, a tam bym sobie w pudłach rzeczy poustawiała, ale to tylko pomysł na chwilę.
Gość Napisano 16 października 2015 #55 Napisano 16 października 2015 ja polecam zrobić sobie szafę na wymiar, tak najlepiej
Visby Napisano 21 października 2015 #56 Napisano 21 października 2015 Duże szafy możecie znaleźć też u nas. Dobrym wyjściem będzie zakup tej drewnianej, która jest trwała i stabilna dzięki materiałowi, z jakiego została wykonana. Na jej środkowych drzwiach zamontowaliśmy też lustro: http://visby.pl/pr7002750-szafa-sosnowa-vi...lustro-570.html
adik_HOT Napisano 26 października 2015 #57 Napisano 26 października 2015 ta biała znacznie ładniejsza.
NescaF Napisano 2 listopada 2015 #58 Napisano 2 listopada 2015 Najlepiej na wymiar szafę wziąć. Cenowo wychodzi niewiele drożej aniżeli w takiej Ikei.
Gość Napisano 7 marca 2016 #59 Napisano 7 marca 2016 A ta sypialnia to dla kogo konkretnie? Bo jak myślicie o aranżacji dla dziecka, to zdecydowanie polecam wyroby pinokia - http://www.epinokio.pl/pol_m_Lozka-i-meble...opcow-5349.html - funkcjonalne, oryginalne, porządnie zrobione i zdecydowanie dla każdego małego pasjonata czterech kółek (ale nie tylko). Ze wstawieniem na mniejszą przestrzeń też nie powinno być problemu, także polecam.
Meble Pumo Napisano 7 marca 2016 #60 Napisano 7 marca 2016 Osoby, które mają sypialnię urządzoną na jasno, zakupić mogą łóżko Naia, które pokryte jest białym lakierem na wysoki połysk. Wpasuje się ono do pomieszczenia, w którym ściany są w odcieniach szarego, a podłoga brązu. Mocniejszym akcentem kolorystycznym może być różnokolorowy dywan.
guim Napisano 19 marca 2016 #61 Napisano 19 marca 2016 Cytat Witajcie, urządzam sypialnie, i poszukuję jakieś dużej szafy przestronnej, aby mieściła ciuchy pościel, ręczniki itp. Co możecie mi polecić? Chciałabym coś nowoczesnego, ale nic ciekawego znaleźć w tych sklepach nie mogę:( hej, czy szafa ma byc zamknieta czy moze byc otwarta ???
Silje Napisano 14 czerwca 2016 #62 Napisano 14 czerwca 2016 Osobiście preferuję spersonalizowane meble na wymiar. Mój chłopak ma w sypialni właśnie szafę na wymiar - czteroosobowa rodzina mogłaby w niej zamieszkać, a jeszcze byłoby miejsce ;) Oczywiście hiperbolizuję, ale naprawdę jest ogromna i ma dwa wielkie lustra. Wygląda dość prosto, ale liczy się jej wnętrze ;)
janm Napisano 17 czerwca 2016 #63 Napisano 17 czerwca 2016 To rozumiem - w domu powinna być jedna, ale porządna szafa
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się