Skocz do zawartości

Historia edycji

Baru

Baru

Nie pamiętam jaką pompę kupowałam...

Ale poszukałam sklepów na necie, obdzwoniłam, powiedziałam czego potrzebuję (jaka wysokość podnoszenia, ile sztuk w domu) i jak jedna propozycja mi się powtórzyła kilka razy - zamówiłam tam, gdzie był najsensowniejszy rozmówca.

Moja studnia jest kilka metrów płytsza, nie mam betonowych kręgów, tylko taką samą karbowaną rurę. Obsypana normalnie ziemią jest.

Pompa jest oczywiście w studni, w kotłowni mam hydrofor i zbiornik na ciepłą wodę.

Edytowałam:

pogrzebałam w mailach i mam:

pompa Omnigena

antypiaskowa

SC 3/19 400V

Niecałe 6 stów kosztowała

Baru

Baru

Ale poszukałam sklepów na necie, obdzwoniłam, powiedziałam czego potrzebuję (jaka wysokość podnoszenia, ile sztuk w domu) i jak jedna propozycja mi się powtórzyła kilka razy - zamówiłam tam, gdzie był najsensowniejszy rozmówca.

Moja studnia jest kilka metrów płytsza, nie mam betonowych kręgów, tylko taką samą karbowaną rurę. Obsypana normalnie ziemią jest.

Pompa jest oczywiście w studni, w kotłowni mam hydrofor i zbiornik na ciepłą wodę.

Edytowałam:

pogrzebałam w mailach i mam:

pompa Omnigena

antypiaskowa

SC 3/19 230V

Niecałe 6 stów kosztowała

Baru

Baru

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...