Też mogę się przyłączyć do grona sympatyków, ale wracając do tarasu to jednak powinien być wykończony deską czołową, będzie ładniej wyglądać. Ludzie nawet do trasów falistych tak robią.
Też się mogę przyłączyć do grona sympatyków, ale wracając do tarasu to jednak powinien być wykończony deską czołową, będzie ładniej wyglądać. Ludzie nawet do trasów falistych tak robią.
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
Jestem ciekaw jakie to są kwoty
Czy nie lepiej będzie te pieniądze zainwestować w dobry agregat i zupełnie odciąć się od sieci, wiedząc, że wymaga to mniejszej bezobsługowości...
@retrofood, zerknij na rachunek i napisz, czy mam choć trochę racji...
Podejrzewam, że akurat w Twoim - ze względów zdrowotnych - przypadku, to wyjście byłoby mniej odpowiednie
Najlepiej jest sprawdzić zalecenia producenta blachy. Jednak typowe zalecenie to usunięcie ostatnich 5-10 cm włókniny przy krawędzi blachy. Można to zrobić przypalając ją opalarką, ewentualnie dopuszcza się pokrycie, a właściwie nasączenie, takiego pasa lakierem. Załączam instrukcję z Blachy Pruszyński. Tam jest bardziej szczegółowy opis.
Wloknina-antykondensacyjna-zaleceniav4.pdf
Pozostaną opłaty stałe. Dość zróżnicowane w zależności od wybranej taryfy. Można to sobie wyłowić z rachunku, bo na nim wszystko jest rozbite na składowe.