Skocz do zawartości

Historia edycji

demo

demo

I to jest bardzo dobra rada, bo kostka granitowa wygląda zawsze bardzo dobrze w takich kompozycjach z kostką czy też płyta betonową. Beton nie odbiera szlachetności granitowi, a szlachetność granitu dodaje fasonu betonowi, czy jakoś tak.:icon_biggrin:

demo

demo

I to jest bardzo dobra rada, bo kostka granitowa wygląda zawsze bardzo dobrze w takich kompozycjach z kostką czy też płyta betonową. Beton nie odbiera szlachetności granitowi, a granit dodaje fasonu betonowi, czy jakoś tak.:icon_biggrin:

demo

demo

I to jest bardzo dobra rada, bo kostka granitowa wygląda zawsze bardzo dobrze w takich kompozycjach z kostką czy też płyta betonową. Beton nie odbiera szlachetności granitowi, a granit dodaje fasonu betonowi, czy jakoś tak.:icon_biggrin:

20170315_095849_resized.jpg

demo

demo

20170315_095849_resized.thumb.jpg.f5ffb4cd8b03b4f062f82c89dfe5bf61.jpg

Tak wygląda u mnie, a kostka jest lekko wyoblona i zalana betonem.

demo

demo

I to jest bardzo dobra rada, bo kostka granitowa wygląda bardzo dobrze w takich kompozycjach z kostką czy też płyta betonową. Beton nie odbiera szlachetności granitowi, a granit dodaje fasonu betonowi, czy jakoś tak.:icon_biggrin:

Tak wygląda u mnie, a kostka jest lekko wyoblona i zalana betonem.

demo

demo

I to jest bardzo dobra rada, bo kostka granitowa wygląda bardzo dobrze w takich kompozycjach z kostką czy też płyta betonową. Beton nie odbiera szlachetności granitowi, a granit dodaje fasonu betonowi, czy jakoś tak.:icon_biggrin:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Są też papy z atestami pzh, tak zwane higieniczne nadające się własnie do pomieszczeń . np: icopal fundament 4.0 .
    • Zrobiłem analizę ryzyka i kombinowałem jakby się włamać do tak zabezpieczonej piwnicy.    To wszystko co planuje zrobić znacznie by utrudniło włamywaczowi robotę. Tak w cholerę dłużej by zeszło.   Ogólnie łomem będzie się dało zrobić z tymi drzwiami co się chce, nie ważne jak bym kombinował, a nożycami do blachy można jedynie wyciąć kawałek drzwi żeby podejrzeć co jest w środku.    Ale czy złodziejowi będzie się chciało, jeśli do większości piwnic ma wgląd przez otwory w bloczkach.. podpatrzyłem sobie co sąsiedzi trzymają w środku, aż kociej mordki dostałem. Zobaczyłem kilka piwnic z rowerami za 5-10k, elektronarzędzia, a nawet winiarnie. Złodziej raczej wybierze gwarantowane niż będzie forsował moją piwnicę w ciemno. Ja sobie oczywiście te dziury zatkałem... 😅 Takich piwnic jest 100 sztuk w całym kompleksie.    
    • Dziękuję za opinię. Proszę pokazać jaką Pan/Pani ma działkę i również ją ocenię  CHcemy postawić dom a na drzewach to trochę mało stabilnie. Pozatym nie mamz amiary wycinać wszystkich drzew tylko absolutne minimum. Pozdrawiam.
    • Czyli drzewa wyrżnąć, a cień się zrobi z parasola? Dziwne pomysły na rekreację mają dzisiaj ludzie, ale cóż, pewnie taka moda. Trawniczek i kosić co tydzień aby żaden owad się nie pożywił. A drzewa to tylko śmiecą i ptaszki co na nich przysiadają lubią obsrać to co pod spodem.  Ale nie przejmuj się, resztki po karczowaniu spalić i przyorać, a jak humusu będzie cienko to ziemi można przywieźć parę wywrotek i trawa urośnie. Bez obaw.   Chociaż ja na Twoim miejscu wyciąłbym jedynie te chwasty i nie ruszył ani jednego drzewa! Jeszcze nie rozumiesz jaką piękną masz działkę i chcesz ją popsuć w najgorszym stylu. 
    • Hej, mam okazję kupić działkę budowlaną według MPZP. Działka 30x35m. Jest porośnięta mocno samosiejkami - niektóre powyżej 50cm, ale z tym sobie poradzę. Grut też od góry typowo lesny. Czy taką działkę da się przystosować do rekreacji, posiać trawnik ( po usunięciu samosiejek i zdjęciu wierzniej warstwy mchu i liści ) ? Docelowo chcielisbyśmy tam maly domek, szambo, pompe glebinowa etc. Dzialka uzbrojona w prad z dostepem do drogi wewnetrznej w ktorej beda tez udzialy. Boje sie, ze po karczowaniu i wycince okaze sie ze nawet tarwa tam nie bedzie chciala rosnac. Wiec ze mozna zawap[niac glebe ale czy to wszystko? Działkla wygląda stojąc na srodkui tak. W oddali widac sasiada po przeciwnej stronie drogi 20250902_170008.mp4
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...