Skocz do zawartości

Historia edycji

demo

demo

11 godzin temu, Baszka napisał:

. Do tego momentu woda z kranu i spłuczki leciała, a od tego przestała, howgh . Mam jeszcze raz napisać w punktach dla jasności?:D

Nic więcej nie pisz Winnetou bo wszystko jest jasne, tłumaczyłem Ci tylko wodzu dlaczego......a tam szajs egal, napisz tylko czy faktycznie masz hydrofor.:zalamka:

demo

demo

. Do tego momentu woda z kranu i spłuczki leciała, a od tego przestała, howgh . Mam jeszcze raz napisać w punktach dla jasności?:D

Nic więcej nie pisz Winnetou bo wszystko jest jasne, tłumaczyłem Ci tylko wodzu dlaczego......a tam szajs egal, napisz tylko czy faktycznie masz hydrofor.:zalamka:

demo

demo

Nic więcej nie pisz Winnetou bo wszystko jest jasne, tłumaczyłem Ci wodzu dlaczego......a tam szajs egal, napisz tylko czy faktycznie masz hydrofor.:zalamka:

demo

demo

Nic więcej nie pisz Winnetou, napisz tylko czy faktycznie masz hydrofor.:zalamka:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...