Pomocnik Napisano 29 kwietnia 2013 Udostępnij #1 Napisano 29 kwietnia 2013 Kamień ciosany Realit firmy Bruk-Bet stanowi wierną rekonstrukcję płyt piaskowca. Wyjątkowo naturalny wygląd zawdzięcza niepowtarzającym się teksturom powierzchni licowych, nieregularnym krawędziom oraz charakterystycznej dla materiału skalnego warstwowości. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrod/aktualnosci/14919-kamien-ciosany-realit-firmy-bruk-bet Link do komentarza
Gość Mister Napisano 29 kwietnia 2013 Udostępnij #2 Napisano 29 kwietnia 2013 Bardzo ładnie to wygląda w ogrodzie - mam to u siebie i jestem zadowolony z finalnego rezultatu. Dobrze się je czyści, nie ma również problemu z wykwitami. Link do komentarza
Gość Jolas Napisano 15 maja 2013 Udostępnij #3 Napisano 15 maja 2013 bardzo mi się podobają płyty panelowe. ciekawe w nich są nieregularne kształty. większość płyt to jednak prostokąty czy kwadraty. a tu taka żywiołowość. zastanawiam się czy nie zrobić z nich ścieżki w ogrodzie. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się