Pomocnik Napisano 14 kwietnia 2013 #1 Napisano 14 kwietnia 2013 Zawilgocenia na ścianach, popękane płytki, kruszące się i sczerniałe fugi, niesprawna wentylacja, zły stan armatury sanitarnej, nieszczelności wynikające z braku izolacji przeciwwilgociowej – to sygnały do tego, żeby przeprowadzić remont łazienki. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/remonty-i-modernizacje/a/15864-koszty-remontu-lazienki
Gość Marek Napisano 14 kwietnia 2013 #2 Napisano 14 kwietnia 2013 Ciekawy artykuł, ale dyskutowałbym z wysokością podanych przez Pana kosztów.
Gość Solla Napisano 28 maja 2013 #3 Napisano 28 maja 2013 Bardzo przyda mi się ten artykuł bowiem właśnie zdecydowałam się na remont łazienki i już go zaczęłam. Domyślam się, że nie będzie to tania zabawa, ale odłożyłam na tyle pieniędzy żeby zrobić to w końcu tak jak chcę. Jak na razie wybrałam tylko armaturę. Nie mogę się doczekać, aż będę mogła znowu normalnie się wykapać ;)
Gość Krzysztof Napisano 15 stycznia 2014 #4 Napisano 15 stycznia 2014 Łazienki i kuchnie są najdroższymi pomieszczeniami do wykończenia. Jako fachowiec z 32 letnim doświadczeniem mogę doradzić jedno- nie wolno na nich oszczędzać.
fircyk Napisano 21 stycznia 2014 #5 Napisano 21 stycznia 2014 Zgadzam się. Tego nie robi się na pól gwizdka bo może być później tylko większy kłopot
Gość glazurnik Napisano 28 maja 2014 #6 Napisano 28 maja 2014 b.dobry artykuł tak jak kolega po fachu Krzysztof ;]co prawda z 16 letnim doświadczeniem jak ma to być zrobione konkretnie to potrzebny czas i odpowiednie pieniądze na pewno nie radze wierzyć w cuda typu 30 zł za m 2 bo albo to będzie partacz albo nie zdaje sobie sprawy na co się porywa efekty widziałem widziałem wiele razy ręce opadał wykonawca uciekł pozostawiając ciuchy ;]płytki do skucia i koszt materiału płytki itd.=kontener robota za kucie i od początku robota i załamanie inwestora .radze na początku szczerą rozmowę z umową bez kombinowania bo efekt jest taki ze doświadczony glazurnik skapnie się ze manipulacja bo nie raz przerabiali ten temat potem tylko nerwy ;]
Gość zenek Napisano 20 lutego 2016 #7 Napisano 20 lutego 2016 to nie ta sama łazienka,krajobraz za oknem sie nie zgadza...
Gość Ula Napisano 6 października 2016 #8 Napisano 6 października 2016 U mnie na szczęście mąż położył płytki, wyszło taniej i równie dobrze. Do planu bym dodała koszt narzędzi, folii itd., o tym się na ogół zapomina, a też jest potrzebne.
Gość pol Napisano 20 października 2016 #9 Napisano 20 października 2016 Wszystko zalezy od tego co chcemy zmienić, jakich użyć produktów no i czy sami będziemy wykonywać prace, czy zatrudnimy firme.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się