Grucha Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #1 Napisano 30 listopada 2012 hejkadla zainteresowanych stolarzy i hobbystow, ktorzy jeszcze nie wiedza: wlasnie znalazlem info o wyprzedazy maszyn wystawowych u Feldera!!!!grzech nie pojechac, tylko teraz jeszcze musze znalesc czy to tylko w ich glownym salonie, czy w kazdym, chyba ze ma ktos info o tym??? Link do komentarza
Draagon Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #2 Napisano 30 listopada 2012 http://www.felder-group.pl/termine.php?region=pl-pl Link do komentarza
Fredek Napisano 30 listopada 2012 Udostępnij #3 Napisano 30 listopada 2012 W dobrym momencie o tym piszesz bo jestem na kupnie, tylko mam nadzieje ze dotyczy to nie tylko siedziby w Zarach bo mialbym troche daleko.. Link do komentarza
Draagon Napisano 1 grudnia 2012 Udostępnij #4 Napisano 1 grudnia 2012 Cytat W dobrym momencie o tym piszesz bo jestem na kupnie, tylko mam nadzieje ze dotyczy to nie tylko siedziby w Zarach bo mialbym troche daleko.. Mam pytanko - link się nie otworzył ?Na czerwono jest napisane gdzie się odbywają wyprzedaże i co jest do kupienia. Aż taki dobry jest ten sprzęt ? Link do komentarza
Grucha Napisano 3 grudnia 2012 Autor Udostępnij #5 Napisano 3 grudnia 2012 hej, sorki, ze dopiero teraz po weekendzie i po wyprzedazy odpisujeno ja tez nie wiedzialem, bo oni na swojej stronie umiescili tylko 3 salony i nie bylem pewien czy to tylko w tych, wiec na wszelki wypadek wybralem sie do wrzesni, wsumie niedaleko mialem, i bylo na liscie jejku, mowie Ci ile ludzi!w sumie fajne oferty i nawet duzo maszyn,ale ludzi tyle,ze srednio dalo sie dluzej przyjrzec a Ty wybrales sie w koncu? Link do komentarza
Fredek Napisano 22 grudnia 2012 Udostępnij #6 Napisano 22 grudnia 2012 MNie masz na myśli? W przedświątecznym stresie wkońcu się nie wybrałem, trudno, ale może i tak lepiej, kupno tak dużej maszyny to jednak poważna decyzja, trzeba sobie ją dobrze przemyśleć Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się