Skocz do zawartości

Historia edycji

solange63

solange63

33 minuty temu, Buster napisał:

Daga do Ciebie nie przyjedzie nocować,na bank :D

No cóż... nawet mu sesję zrobiłam. Najbardziej lubię to zdjęcie, gdzie chłopak pieczołowicie utylizuje gównojada IMG_20171011_160158.thumb.jpg.80a1a5735f5566d2c3f29f29b86a21e7.jpg

16 minut temu, demo napisał:

Wprawdzie nie napisałem że mnie się nie podoba, ale faktycznie taka dekoracja trochę  przypomina dekoracje często stosowane w obiektach użyteczności publicznej z minionej epoce. Nie twierdzę że to coś złego, bo też wiele zależy od jakości wykończenia, koloru, oświetlenia itp.

Zazwyczaj też takie kasetony podświetla się do środka, tu jest na ściany. Jak dla mnie trochę za dużo dzieje się na tym suficie, Ale co tam, Solcia wie co robi i ma dobry gust.

Nie do końca ;) 

Chyba wybrałam niefortunne zdjęcie. W zasadzie jest ze "ślepego" narożnika salonu. Nikt tego nie będzie z tej perspektywy oglądał.

Sufit jest obniżony po obwodzie, a "dziury", które na zdjęciu wyglądają na spore, w rzeczywistości są zostawioną szczeliną na karnisze. Chciałam osiągnąć efekt wylewania się zasłon/firan z sufitu. Światło widocznych listew ledowych za dnia jest ledwo widoczne, a na zdjęciu wygląda na pomarańczowe (na moim monitorze) O.o IMG_20181007_173314.thumb.jpg.4abb60c09a745978be0f8ab832a096f5.jpg

solange63

solange63

13 minut temu, Buster napisał:

Daga do Ciebie nie przyjedzie nocować,na bank :D

No cóż... nawet mu sesję zrobiłam. Najbardziej lubię to zdjęcie, gdzie chłopak pieczołowicie utylizuje gównojada IMG_20171011_160158.thumb.jpg.80a1a5735f5566d2c3f29f29b86a21e7.jpg

5 minut temu, demo napisał:

Wprawdzie nie napisałem że mnie się nie podoba, ale faktycznie taka dekoracja trochę  przypomina dekoracje często stosowane w obiektach użyteczności publicznej z minionej epoce. Nie twierdzę że to coś złego, bo też wiele zależy od jakości wykończenia, koloru, oświetlenia itp.

Zazwyczaj też takie kasetony podświetla się do środka, tu jest na ściany. Jak dla mnie trochę za dużo dzieje się na tym suficie, Ale co tam, Solcia wie co robi i ma dobry gust.

Nie do końca ;) 

Chyba wybrałam niefortunne zdjęcie. W zasadzie jest ze "ślepego" narożnika salonu. Nikt tego nie będzie z tej perspektywy oglądał.

Sufit jest obniżony po obwodzie, a "dziury", które na zdjęciu wyglądają na spore, w rzeczywistości są zostawioną szczeliną na karnisze. Chciałam osiągnąć efekt wylewania się zasłon/firan z sufitu. Światło widocznych listew ledowych za dnia jest ledwo widoczne, a na zdjęciu wygląda na pomarańczowe (na moim monitorze) O.o 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...