Skocz do zawartości

Historia edycji

aaaa

aaaa

11 godzin temu, Leszek4 napisał:

Nie rozumiem tylko tego wymogu "posiadania" numeru porządkowego budynku. Przecież nie dostaniesz go przed zakończeniem budowy i złożeniem dziennika w starostwie. 

tak już było pisane wyżej - dostaniesz bez problemu nr na działkę. Ja zaraz po rozpoczęciu budowy miałem już swój numer. (prosty wniosek do wypełnienia, przychodzi decyzja) Po oddaniu budynku, nr przechodzi na budynek

10 godzin temu, bobiczek napisał:

Nieprawda. Działka ma tylko numer księgi wieczystej. Dopiero po zgłoszeniu zakończenia budowy, otrzymuje się numer dla wybudowanej i zamieszkałej nieruchomości

prezes - j.w.

nawet wniosek znalazłem ;)

http://bip.um.rybnik.eu/docs/1405/PDF/KI1KHVLC.PDF

aaaa

aaaa

Nie rozumiem tylko tego wymogu "posiadania" numeru porządkowego budynku. Przecież nie dostaniesz go przed zakończeniem budowy i złożeniem dziennika w starostwie. 

tak już było pisane wyżej - dostaniesz bez problemu nr na działkę. Ja zaraz po rozpoczęciu budowy miałem już swój numer. (prosty wniosek do wypełnienia, przychodzi decyzja) Po oddaniu budynku, nr przechodzi na budynek

9 godzin temu, bobiczek napisał:

Nieprawda. Działka ma tylko numer księgi wieczystej. Dopiero po zgłoszeniu zakończenia budowy, otrzymuje się numer dla wybudowanej i zamieszkałej nieruchomości

prezes - j.w.

aaaa

aaaa

tak już było pisane wyżej - dostaniesz bez problemu nr na działkę. Ja zaraz po rozpoczęciu budowy miałem już swój numer. Po oddaniu budynku, nr przechodzi na budynek

aaaa

aaaa

10 godzin temu, Leszek4 napisał:

tak już było pisane wyżej - dostaniesz bez problemu nr na działkę. Ja zaraz po rozpoczęciu budowy miałem już swój numer

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...