r-32 Napisano 16 października 2012 #1 Napisano 16 października 2012 Mam pytanie do doświadczonych w temacie. Planuję zamurowanie kilku otworów luksferami w kolorze szarym , a wszystkie kleje do pustaków szklanych są białe. Czy można zastąpić go np. klejem elastycznym do gresu ? Zależy mi żeby fugi były szare / grafitowe . Pewnie jest wyjście z tej sytuacji , zatem proszę o rady.Wszystkie komentarze mile widziane.
Gość mhtyl Napisano 16 października 2012 #2 Napisano 16 października 2012 A ja tak po babski Ci doradzę Nie można tego kleju do luksferów zabarwic jakimś pigmentem np takim co dodaje się do zaprawy do murowania klinkierem.
r-32 Napisano 16 października 2012 Autor #3 Napisano 16 października 2012 Cytat A ja tak po babski Ci doradzę Nie można tego kleju do luksferów zabarwic jakimś pigmentem np takim co dodaje się do zaprawy do murowania klinkierem. Pewnie tak , tylko po co - skoro można (chyba) ten klej zastąpić innym - też do materiałów trudno nasiąkliwych Nie wiem ... czekam na głos kogoś , kto przerabiał temat.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się