JacekW_BB Napisano 5 czerwca 2012 Udostępnij #1 Napisano 5 czerwca 2012 Danfoss ma teraz fajną promocję - jeśli ktoś zamówi do połowy lipca ich pompy ciepła dają 4000 zł rabatu na urządzenie. Jacek Walewskitel. 601096066 Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 5 czerwca 2012 Udostępnij #2 Napisano 5 czerwca 2012 Ten temat to rozpali na prawdę dyskusję bo to mi wygląda na reklamę a nie na temat dyskusyjny,no chyba że podyskutujemy czy to reklama czy nie. Link do komentarza
JacekW_BB Napisano 6 czerwca 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 6 czerwca 2012 Cytat Ten temat to rozpali na prawdę dyskusję bo to mi wygląda na reklamę a nie na temat dyskusyjny,no chyba że podyskutujemy czy to reklama czy nie. Chciałem, żeby jak najwięcej osób skorzystało z promocji bo jest tego warta. W razie czego możne ten post przekleić do działu Ogłoszeń, ale wątpię czy wtedy dotrze do osób, które mogłyby skorzystać z promocji i kupić pompę po dosyć korzystnej cenie. Jeśli ktoś weźmie tą promocję a do tego np. jeszcze otrzyma dotacje z Urzędu Miasta (wahają się od 2000 do 6000 zł) ma sfinansowane ok. 30% ceny samego urządzenia.Jacek Walewskitel. 601096066www.prometeus.co Link do komentarza
bajbaga Napisano 6 czerwca 2012 Udostępnij #4 Napisano 6 czerwca 2012 A ja jak widzę tego typu „promocje” zapominam na zawsze o takiej firmie.Jeśli stać ich na taka „promocję”, to jaka wysoka musi być ich marża ? Link do komentarza
JacekW_BB Napisano 6 czerwca 2012 Autor Udostępnij #5 Napisano 6 czerwca 2012 Cytat A ja jak widzę tego typu „promocje” zapominam na zawsze o takiej firmie.Jeśli stać ich na taka „promocję”, to jaka wysoka musi być ich marża ? Pewnie i jest taka a nie inna, ale w sumie wszystkie wiodące marki na rynku mają podobne ceny - Danfoss, IVT, AlphaInnoTec, Viessmann. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się