brodaadi Napisano 31 maja 2012 Udostępnij #1 Napisano 31 maja 2012 Witam,Potrzebuję uzyskać odpowiedzi... Czy można ,,odmalować" stary zlew kuchenny z lat 60 ;) Nie chcę kupować nowego bo mieszkanie w którym mieszkam jest wynajmowane, a właściciel nie widzi potrzeby na odmalunek ;/ Jedna ,,komora" jest częściej używana (codzienne mycie naczyń) a druga wygląda sympatycznie. Proszę o pomoc i wyrozumiałość w użytych określeniach. Jestem laikiem w tej kwestii. Jeśli mogę to pomalować to czym ?Pozdro Link do komentarza
brodaadi Napisano 2 czerwca 2012 Autor Udostępnij #2 Napisano 2 czerwca 2012 Ma ktoś jakiś pomysł ? Link do komentarza
animus Napisano 2 czerwca 2012 Udostępnij #3 Napisano 2 czerwca 2012 Cytat Ma ktoś jakiś pomysł ? Rozwiń Tutaj:https://forum.budujemydom.pl/Emalia-ceramic...wu--t15837.html Link do komentarza
JMD Napisano 30 lipca 2012 Udostępnij #4 Napisano 30 lipca 2012 Można odmalować,pytanie tylko w jakim stanie jest ten zlew i czy nie rdzewieje. Podaj więcej szczegółów i postaram się pomóc. Często można spotkać właśnie takie problemy z renowacja starych rzeczy. Link do komentarza
Szczurek_86 Napisano 16 października 2012 Udostępnij #5 Napisano 16 października 2012 można go bez problemu odmalować emalią. Ja tak odmalowywałem wannę Link do komentarza
Patrycja88 Napisano 25 lutego 2013 Udostępnij #6 Napisano 25 lutego 2013 Ostatnio natknęłam się na ogłoszenie "odnawianie starych wanien i zlewów" - może warto poszukać, zadzwonić, dowiedzieć się ;) Link do komentarza
Kataaarzynaa Napisano 10 listopada 2016 Udostępnij #7 Napisano 10 listopada 2016 Nie opłaca Ci się tego malować, bo farby są drogie... Poza tym nie będziesz mógł wtedy używać silnych środków myjących, bo zostaną plamy. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się