andrzej83x Napisano 30 kwietnia 2012 Udostępnij #1 Napisano 30 kwietnia 2012 Witam,Chciałbym zamontować podłogę drewnianą i moje pytanie dotyczy czy deski powinny być montowane na styk czy z fazą. Link do komentarza
budomaxparkiety Napisano 30 kwietnia 2012 Udostępnij #2 Napisano 30 kwietnia 2012 Cytat Witam,Chciałbym zamontować podłogę drewnianą i moje pytanie dotyczy czy deski powinny być montowane na styk czy z fazą. Zależy to od Twojego gustu i upodobań. Deski podłogowe z fazą mają swoje zalety, faza optycznie niweluje pracę desek podłogowych, ale też i minusy np. podczas renowacji desek musimy liczyć się z ich zeszlifowaniem. Link do komentarza
andrzej83x Napisano 30 kwietnia 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 30 kwietnia 2012 Cytat Zależy to od Twojego gustu i upodobań. Deski podłogowe z fazą mają swoje zalety, faza optycznie niweluje pracę desek podłogowych, ale też i minusy np. podczas renowacji desek musimy liczyć się z ich zeszlifowaniem. Dzięki Link do komentarza
amator531 Napisano 10 lutego 2013 Udostępnij #4 Napisano 10 lutego 2013 Cytat Witam,Chciałbym zamontować podłogę drewnianą i moje pytanie dotyczy czy deski powinny być montowane na styk czy z fazą. mysle ze na styk jest lepiej Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się