rebepas Napisano 8 kwietnia 2012 #1 Napisano 8 kwietnia 2012 (edytowany) Witam serdecznie. Mam dom w stylu klematisy 2 i rozglądam się za za jakimiś pomysłami. W internecie jest ich mało. Znalazłem jedynie dom w klematisach 9 i to tylko jeden. Maże macie jakies pomysły lub zdjęcia na ciekawą aranżację wnętrza. Wiem, że tu jest taki dział gdzie wszyscy przedstawiają swoje pomysły, ale jakoś niewiele na temta takiego projektu znalazłem. Proszę o jakieś podpowiedzi. Myślę o czymś w stylu nowoczesno wiejskim. W głowie mam wiele pomysłów ale jakoś nie do końca mogę je ze sobą połączyć. Dzięki za pomoc Edytowano 8 kwietnia 2012 przez rebepas (zobacz historię edycji)
sepoy Napisano 22 kwietnia 2012 #2 Napisano 22 kwietnia 2012 Cytat Witam serdecznie. Mam dom w stylu klematisy 2 i rozglądam się za za jakimiś pomysłami. W internecie jest ich mało. Znalazłem jedynie dom w klematisach 9 i to tylko jeden. Maże macie jakies pomysły lub zdjęcia na ciekawą aranżację wnętrza. Wiem, że tu jest taki dział gdzie wszyscy przedstawiają swoje pomysły, ale jakoś niewiele na temta takiego projektu znalazłem. Proszę o jakieś podpowiedzi. Myślę o czymś w stylu nowoczesno wiejskim. W głowie mam wiele pomysłów ale jakoś nie do końca mogę je ze sobą połączyć. Dzięki za pomoc Heheh. Wystarczyło wstukać w wyszukiwarkę Dom w Klematisach 2 Mniej więcej rok temu miałem podobne problemy, teraz już parę podobnych domów się znajdzie ;)Zapraszam do linku w stopce.
GlazuraStrzelin Napisano 23 kwietnia 2012 #3 Napisano 23 kwietnia 2012 Bardzo fajne rozwiązania,myślę że może z tego skorzystać każdy kto planuje taką budowę. Powyżej wszystko jest dokładnie opisane,krok po kroku,więc na pewno się przyda.
rebepas Napisano 24 kwietnia 2012 Autor #4 Napisano 24 kwietnia 2012 Cytat Bardzo fajne rozwiązania,myślę że może z tego skorzystać każdy kto planuje taką budowę. Powyżej wszystko jest dokładnie opisane,krok po kroku,więc na pewno się przyda. Tzn. gdzie?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się