WM 08 Napisano 22 lipca 2006 Udostępnij #1 Napisano 22 lipca 2006 Poszukuję sprawdzonej firmy wykonującej tynki gipsowe i wylewki posadzek. Jeżeli ktoś zna taką w okolicach Warszawy to bardzo proszę o informacje. Link do komentarza
Marta Z Napisano 31 lipca 2006 Udostępnij #2 Napisano 31 lipca 2006 Najlepiej jakbyś zgłosiła się do Knaufa o kontakt do autoryzowanego przedstawiciela. Zawsze to jakaś gwarancja.U mnie niestety pracowała polecona ekipa i nie jestem zadowolona, a ludzie z Knaufa nie mogli, bo miałam za mało tynku i chciałam szybko. Link do komentarza
WM 08 Napisano 31 lipca 2006 Autor Udostępnij #3 Napisano 31 lipca 2006 Bardzo dziękuję, dobry pomysł. Link do komentarza
vepecis Napisano 31 lipca 2008 Udostępnij #4 Napisano 31 lipca 2008 Polecam ekipę, która wykonywała tynki u mnie, bardzo ładnie, szybko i przede wszystkim w dobrej cenie, zanim oddałem swój domek do wytynkowania wykonałem chyba ze 30 telefonów i generalnie albo drogo albo tynk brzydko wykonany. Gdyby ktoś chciał to podaję nr 508 944 543. Mają certyfikat knaufa. Link do komentarza
adam1978 Napisano 15 października 2008 Udostępnij #5 Napisano 15 października 2008 Jeżeli chodzi o województwa śląske, to firma Mobau Polska ze Strzelec Opolskich poleci Ci bardzo dobrych i sprawdzonych wykonawców i hurtownie. 077 4612720. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się