Skocz do zawartości

Maty na lodówki

andreska

Recommended Posts

Napisano
Bodaj w M Jak mieszkanie czytałam o matach na lodówki.
Ponoć przyczepia się je na jakiś czas, fajnie wyglądają i nie niszczą lodówki.
W arcie pisali, że można korzysta z nich przez kilka lat.
Ile w tym prawdy?
Napisano
Matach - naklejka chyba nie była zbyt dobrym pomysłem. Przecież kawałki naklejki pozostały by na lodówce na stałe i tym samym do niczego by się nie nadawała. Pisząc o macie myślę o czymś takim, co można przyczepić na lodówkę, a nie naklejać.
Napisano
Ja mam od ponad roku. Mogę ci powiedzieć tyle, że przynajmniej moja kuchnia nabrała życia po przyczepieniu tej maty. Za rok planujemy remont kuchni i nie wiem czy nawet nie pozostawimy dalej tej samej maty ;-0
Napisano
Dzięki - przydatna informacja. Czy takie maty nie brudzą się jakoś wybitnie? Czy nie są problemem dla dzieci? Dziecko może to ściągnąć na siebie? Jak wygląda Twoja mata? Kupiłaś jasną czy też ciemną?
Napisano
Nie ma pod tym względem żadnych problemów. Przecierasz raz na jakiś czas tak jak normalne kurze i masz problem z głowy. Nie musisz tego wybitnie pielęgnować. Mata naprawdę bardzo długo wygląda korzystnie.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Bardzo fajne - ale mi się płonąca róża podoba icon_smile.gif - tylko jak to ma się do uchwytów ?

No właśnie też mnie to interesuje, chociaż w wielu modelach lodówek uchwyty tak sa ustawione, że w niczym nie przeszkadzają.
Napisano
Przy mojej lodówce uchwyty są boczne, tak więc nie będą sprawiały problemów. W zdecydowanej większości przypadków lodówek tak chyba ma. Wasze lodówki mają inne uchwyty?
Napisano
Zrobię, ale to dopiero za jakiś czas kiedy będę miała dostęp do aparatu. Na razie nie mam, a na telefonie nie będzie to wyglądało korzystnie icon_wink.gif Już ją mamy i powiem wam, że naprawdę wygląda super. Nie żałuje w żaden sposób tego zakupu.
  • 5 miesiące temu...
Napisano
A jak to wyszło pod względem cenowym? Bo szczerze mówiąc to mi również przydałaby się taka mata która przykryłaby przednie drzwi lodówki. Wygląda naprawde bardzo fajnie.
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Bodaj w M Jak mieszkanie czytałam o matach na lodówki.
Ponoć przyczepia się je na jakiś czas, fajnie wyglądają i nie niszczą lodówki.
W arcie pisali, że można korzysta z nich przez kilka lat.
Ile w tym prawdy?

Ale jakie funkcje według Ciebie mają pełnić te maty, tylko ochronne czy również dekoracyjne.? Ponieważ nie spotkałam się aby lodówka w jakiś sposób się niszczyła, chyba, że umieszcza się na niej magnesy itp.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...