mitko2002 Napisano 19 lipca 2011 Udostępnij #1 Napisano 19 lipca 2011 WitamDostałem w spadku drewniany dom na działce 4a. Chciałbym ten domek rozbudować inaczej mówiąc zrobić z niego domek murowany. Widziałem niektóre domki przerobione pięknie na murek tylko ile by takie coś kosztowało? Czy ktoś z was rozbudowywał takie cudo:-) Dom jest w stanie dobrym pasuje go podnieśc do góry i podłączyć kanalizację(niestety nie ma w nim ubikacji) oraz wymienić dach oczywiście. Bardzo was proszę o pomoc, gdzie co jak i za ile mniej więcej można cos takiego zrobić.pozdrawiam Link do komentarza
retrofood Napisano 19 lipca 2011 Udostępnij #2 Napisano 19 lipca 2011 Cytat gdzie co jak i za ile mniej więcej można cos takiego zrobić. Za dwa lata. Link do komentarza
mitko2002 Napisano 20 lipca 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 20 lipca 2011 kolego ja nie przyszedłem tutaj robic sobie jaj tak jak ty tylko cokolwiek się dowiedzieć! ps. dwa lata to ci pozostało.... piipipi Link do komentarza
retrofood Napisano 20 lipca 2011 Udostępnij #4 Napisano 20 lipca 2011 Cytat kolego ja nie przyszedłem tutaj robic sobie jaj tak jak ty tylko cokolwiek się dowiedzieć! ps. dwa lata to ci pozostało.... piipipi Jaja to sobie robisz Ty. Naucz się słuchać.Przeciętnie dwa lata zajmie Ci wystąpienie o warunki zagospodarowania, wykonanie projektu, uzyskanie Pozwolenie na Budowę. Oczywiście po drodze masz trochę uzgodnień.Ale życzę powodzenia! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się