Skocz do zawartości

scianka dzialowa

Recommended Posts

Napisano
Cytat

witam mam takie pytanie w pokoju chciał bym postawić ściankę i nie wiem na jakim stelażu czy drewnianym czy metanowym a i jeszcze jedno czy przed położeniem ścianki mam położyć sufit który będzie obniżony o ok 15cm. Ta ścianka ma zasłaniać ten narożnik którego niemego wyburzyć?? Array="" target="_blank" rel="nofollow">http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/763416fda9729904.html

To obuduj narożnik zamiast stawiać ściankę ,najpierw ścianka potem sufit . Drewniany , metanowy zastosuj tylko odpowiedni przekrój .
Napisano
dobra to najpierw ściankę ale wzmocnić ja jakoś tam gdzie będzie przychodził profil od sufitu czy porostu go do słupków przykrycie wkrętami
Napisano
Cytat

dobra to najpierw ściankę ale wzmocnić ja jakoś tam gdzie będzie przychodził profil od sufitu czy porostu go do słupków przykrycie wkrętami

To oczywiste, że konstrukcja ścianki musi być zamocowana do sufitu zwykłego. Tylko płyta nie musi sięgać do samej góry.
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Pamiętaj o odpowiednich odległościach między profilami w stelażu.Nie chciała bym zaraz znowu usłyszeć,że się zwaliła po 3 miesiącach bo kolega zapomniał o takiej podstawowej rzeczy.Na suficie oczywiście też.Najpierw ściana potem sufit oczywiście.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...