Pomocnik Napisano 21 czerwca 2011 Udostępnij #1 Napisano 21 czerwca 2011 Hurtownia budowlana: Tina Województwo: wielkopolskie Miasto: Gniezno Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/wielkopolskie/tina Link do komentarza
Gość klient Napisano 21 czerwca 2011 Udostępnij #2 Napisano 21 czerwca 2011 Niesłowni, terminy dostaw materiałów budowlanych to dla nich abstrakcja. Nie można kupować u nich niczego na zamówienie termin dostawy potrafią przesuwać kilka razy. Bardzo słaby kontakt. Link do komentarza
Gość Klient Napisano 27 kwietnia 2014 Udostępnij #3 Napisano 27 kwietnia 2014 Proszę bardzo uważać na ich firmę! O odbiór pustych palet pozostałych po budowie trzeba było się prosić 8 miesięcy. W tym czasie koszt transportu wzrósł z 80 do 300 zł mimo odbioru przy okazji innego transportu, a w odpowiedzi tłumaczono że ich to nie obchodzi. Dodzwonić się do nich graniczy z cudem a wielokrotne rozmowy przez ten okres nie były zbyt miłe i dosłownie nic nie wnosiły. Link do komentarza
Gość Klient Napisano 5 marca 2015 Udostępnij #4 Napisano 5 marca 2015 Szybko, solidnie i profesjonalnie - wszystko było tak jak zamówiłam. Link do komentarza
Gość klient Napisano 2 lipca 2015 Udostępnij #5 Napisano 2 lipca 2015 nie dotrzymują słowa obsługa zadumana Link do komentarza
Gość KLEENT Napisano 23 sierpnia 2015 Udostępnij #6 Napisano 23 sierpnia 2015 mimo opłaconego transportu kierowcy sobie extra wołają za rozładunek palet w wskazane miejsce inne firmy przywoziły i nikt nie miał żadnego "ale" czy pustaki rozładować na strop czy na ziemie dlatego po pierwszej dostawie towaru z tej firmy przeniosłem się do innej firmy gdzie klienta traktuje sie poważnie Link do komentarza
Gość majster Napisano 14 września 2015 Udostępnij #7 Napisano 14 września 2015 Odważni ci kierowcy którzy rozładowują na strop!!! HDS to nie dźwig można dostać 5000 zł mandatu, dziwne że są jeszcze osoby które ryzykują taki mandat!!! Link do komentarza
Gość Klient Napisano 2 lutego 2016 Udostępnij #8 Napisano 2 lutego 2016 Lepiej omijać tą firmę z daleka na początku pięknie obiecują a później nie dotrzymuja słowa. Polecam na wszystko pisać umowę z terminami i karami za nie dotrzymanie terminu. Link do komentarza
Gość TINA Gniezno Napisano 4 lutego 2016 Udostępnij #9 Napisano 4 lutego 2016 Do Klienta - może przedstawisz się i wyjaśnisz o co dokładnie chodziło drogi Kliencie. Chowanie się za anonimowym wpisem nie świadczy dobrze o osobie.pozdrawiam Link do komentarza
Gość radek majda Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij #10 Napisano 6 czerwca 2016 ja zapłaciłem gotówką za cały dach pięknie gatali a teraz sprawy sądowe. zostałem jawnie OSZUKANY JAK 30 INNYCH OSÓB Link do komentarza
Gość Dominik Napisano 9 czerwca 2016 Udostępnij #11 Napisano 9 czerwca 2016 Ze mną było jeszcze lepiej, otrzymałem cały zamówiony towar, w terminie, a zapłaciłem kierowcy w momencie dostawy!!! W zeszłym roku bywały poślizgi w dostawach, ale od stycznia zaszły duże zmiany - wszystko na czas i tanio. Link do komentarza
Gość Klient Napisano 29 lipca 2016 Udostępnij #12 Napisano 29 lipca 2016 Jednym słowem MASAKRA!!! Nie idzie się tam z nikim po ludzku dogadać. Omijać firmę szerokim łukiem. Link do komentarza
Gość Rafał Kociński Napisano 9 sierpnia 2016 Udostępnij #13 Napisano 9 sierpnia 2016 Najgorsza w Internecie jest anonimowość. Dlaczego Ci co krytykują się nie przedstawią?? Czyżby bali się czegoś? Kupowałem w firmie Tina i będę kupował - teraz jestem na etapie budowy domu dla syna. To że bywały drobne poślizgi z dostawą - to drobiazg. Jak kupowałem telewizor to też dojechał dwa dni później. Najważniejsze jest że to co zamówię to dostanę i możliwość zwrócenia towaru który mi zostaje po budowie. Ja tu nie widzę masakry ani oszukanych osób - może któraś z tych osób się wypowie. Link do komentarza
Gość Tomasz Raczyński Napisano 13 września 2016 Udostępnij #14 Napisano 13 września 2016 Ja tam jestem zadowolony , przecież oni nie są producentem tylko hurtownia,jakiś poślizg zawsze może być, jak ktoś nigdy nie prowadził biznesu to nie wie jak to jest możesz się starać wszystkiego pilnować a i tak ktoś inny zawali i nie masz na to wpływu.Ja zamawiałem cały dach cena i terminy ok Pozdrawiam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się