siemens87 Napisano 23 kwietnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 23 kwietnia 2011 (edytowany) Witajcie, przedwczoraj kupilismy pralke siemens ws 10f27rpl. Wszytsko jest ok super pieknie tylko mam pytanie. Jak wlaczam program krotki - u mnie trwa 36 minut, obrotow ma 800 to przy sotatnich 5 minutach prania, jak konczy wirowac, przeskakuje czas z 4 minut na 1... tak jakby nie wiem gubilo te 3 minuty... wiecei o co mi chodzi prawda? Dodam takze ze strasznie krótko ona wiruje. Nie wiem czy to tak powinno byc ( bo moj stary zlom wirowal kolo 7 minut.. ) - a ta wiruje no nie wime moze ze dwie minuty? Czy wszystko jest ok z nia czy reklamowac? Nie wiem jak jest z innymi programami bo jeszcze nei mialam okazji przetestowc. Bede wdzieczna za opinie Edytowano 23 kwietnia 2011 przez siemens87 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 23 kwietnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 23 kwietnia 2011 Cytat . tak jakby nie wime gubilo te 3 minuty... wiecei o co mi chodzi prawda? Dodam takze ze strasznie ktorki ona wiruje. A poza tym to wszyscy zdrowi? Link do komentarza
Jani_63 Napisano 23 kwietnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 23 kwietnia 2011 Reklamuj, wszystko reklamuj.Zacznij od edytora tekstu u admina bo zrozumieć ne chwatko. Link do komentarza
siemens87 Napisano 23 kwietnia 2011 Autor Udostępnij #4 Napisano 23 kwietnia 2011 Cytat Reklamuj, wszystko reklamuj.Zacznij od edytora tekstu u admina bo zrozumieć ne chwatko. Czyli jednak cos jest nie tak z nia? Kurcze no nowa pralka i juz problemy eeeehhhhhhhh. Chdozilo mi ze ona strasznie krótko wiruje - okolo 2 minut. Niecałych z resztą... Link do komentarza
retrofood Napisano 23 kwietnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 23 kwietnia 2011 Cytat Niecałych z resztą... A reszta... pięć minet... Link do komentarza
2hd Napisano 4 maja 2011 Udostępnij #6 Napisano 4 maja 2011 Jeżeli to nowa pralka i masz ją na gwarancji,to najlepiej będzie oddać ja do serwisu i ich zobaczą co i jak. Skorzystaj z gwarancji póki jeszcze możesz. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się