Skocz do zawartości

Bateria bezdotykowa z mieszaczem KFA

Recommended Posts

Napisano
592-110-00.jpg

Z ciekawych rzeczy , baterie ma założone w środku ( 4 paluszki). A więc nie trzeba się bawić w dodatkowe przewody. Montaż też szybciutki. A jak działa to zobaczę w praniu.

Autorus
Napisano
Jedyne co mnie martwi w dłuższej perspektywie to wymiana baterii.

Konkretnie nie chodzi o samo włożenie nowych a raczej o to ze bateria umywalkowa ma tam połączenie uszczelkowe z drugą swoją częścią. . I jest to jedyne miejsce gdzie może być przeciek.

Ale pomijając to zakładanie tej baterii to bajka. Jakieś 5min. Mam inna bezdotykową, i tam łączenie to mały koszmarek. Jeśli chodzi o samo działanie to jest tak samo.

Autorus
Napisano
A ta bateria to w ogole cos daje? Przeczytalem, ze woda leci jeszcze przez 30 sekund po zadzialaniu czujnika. To co to za oszczednosc?
Napisano
Taka bateria to bardzo fajna sprawa,ale cena też jest odpowiednia.. Mam nadzieję że posłuży Ci jak najdłużej,sam chciałbym mieć tyle nowoczesnych rozwiązań w swojej łazience.
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Powiem tak, zero problemów. Bardzo szybko łapie. Problem jest inny, ostatnio poszedłem do kuchni, wyciągnąłem ręce i czeka, a tam nic chyba się zepsuła. A to była zwykła bateria icon_smile.gif Do dobrego się łatwo przyzwyczaić icon_smile.gif
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
No to pozostaje się tylko cieszyć i zarazem zazdrościć udanego zakupu. Baterie bezdotykowe wcale nie są takie złe:)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...