sepoy Napisano 22 września 2011 Udostępnij #201 Napisano 22 września 2011 Cytat ależ ten mój fachowiec od łazienki się ociąga.... a ja juz lazienke bym chciała miec zrobiona Warto było czekać na łazienkę. Też jestem pod wrażeniem Wszystko mi się w niej podoba, ale szczególnie przypatruję się jak rozwiązaliście półkę nad geberitem. Ja mam po prawej stronie pion kanalizacyjny do ukrycia i niestety wejdzie mi na ścianę z półką. Link do komentarza
Moose Napisano 22 września 2011 Udostępnij #202 Napisano 22 września 2011 India pięknie Link do komentarza
daggulka Napisano 22 września 2011 Udostępnij #203 Napisano 22 września 2011 piękna łazienka .... bardzo mi się podoba ... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 22 września 2011 Udostępnij #204 Napisano 22 września 2011 piękna...ech te szarości Link do komentarza
india Napisano 22 września 2011 Autor Udostępnij #205 Napisano 22 września 2011 Cytat nie sądziłam, że szare/grafitowe płytki tak ładnie będą współgrały z drewnianymi, świetny efekt! na tych ciemniejszych kafelkach to prysznic będzie?bardzo oryginalne drzwi, z jakiej firmy braliście? nie widziałam takiego szkła nigdzie dziekuję ;) mam nadzieje, że jak już wszystko w niej wykończymy to nadal bedzie fajnie wyglądac - szczerze to licze na jeszcze lepszy efekt ;) w tej wnęce ( z oknem zreszta) bedzie wanna narożna, prysznic mamy w łazience na dole, a wanny po mału zaczyna mi brakować i tam włąnsie bedzie taki kacik relaksu Drzwi to firma DRE Cytat Warto było czekać na łazienkę. Też jestem pod wrażeniem Wszystko mi się w niej podoba, ale szczególnie przypatruję się jak rozwiązaliście półkę nad geberitem. Ja mam po prawej stronie pion kanalizacyjny do ukrycia i niestety wejdzie mi na ścianę z półką. dziekuje ;) no własnie u nas po prawej stronie tez sa ukryte rury. Na poczatku chciałam zabudować jeszcze z lewej strony, aby było symetrycznie, ale po dłuzszych przemuysleniach stwierdziłam, ze zostaje tak jak jest teraz by nie stwarzac za duzego "klocka" ;) mam nadzieje, ze jak pomalujemy łazienke na jasniutki szary (taki jak korytarz) to bedzie to lepiej wyglądało ;) Cytat India pięknie Cytat piękna łazienka .... bardzo mi się podoba ... Cytat piękna...ech te szarości dziekuje za tak miłe opinie, teraz wiem, że warto było upierac się przy takim zestwieniu (chciałam dodać, że maż nie był przekonany)a jutro jade się zrelaksować, 3 dni w SPA w koncu mi sie należą po tych remontowych przezyciach Link do komentarza
pumpaluna Napisano 22 września 2011 Udostępnij #206 Napisano 22 września 2011 udanego odpoczynku, relaksuj się bo zasłużyłaś Link do komentarza
Czapi Napisano 23 września 2011 Udostępnij #207 Napisano 23 września 2011 No jak zwykle SUPER!!!! Cały czas chodzi mi po głowie ten kolor schodów-India, na jaki kolor wybrawili Ci to drewno?Mieszali kolory?Może wiesz jakie? Link do komentarza
india Napisano 27 września 2011 Autor Udostępnij #208 Napisano 27 września 2011 relaks był szkoda, ze tak szybko minelo Cytat No jak zwykle SUPER!!!! Cały czas chodzi mi po głowie ten kolor schodów-India, na jaki kolor wybrawili Ci to drewno?Mieszali kolory?Może wiesz jakie? czapi nie mam pojecia jaki to kolor, bo to była mieszanka. Mieszali tak długo az uzyskali akceptacje. dla ułatwienia dałam panel z salonu i miało byc podobnie Link do komentarza
Czapi Napisano 4 listopada 2011 Udostępnij #209 Napisano 4 listopada 2011 Cytat relaks był szkoda, ze tak szybko mineloczapi nie mam pojecia jaki to kolor, bo to była mieszanka. Mieszali tak długo az uzyskali akceptacje. dla ułatwienia dałam panel z salonu i miało byc podobnie Ech...no cóż -no ja ostatnio stwierdziłam właśnie,że nie zadowalają mnie gotowe kolory ...ale efekt osiagnełaś SUPER Link do komentarza
SzalonyAdrian76 Napisano 1 czerwca 2014 Udostępnij #210 Napisano 1 czerwca 2014 Pytanko - co kładliście na dach? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się