Pomocnik Napisano 29 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 29 września 2010 Hurtownia budowlana: Rol-Chem Województwo: dolnośląskie Miasto: Radziejów Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/kujawsko-pomorskie/rol-chem Link do komentarza
Gość Klient Napisano 29 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 29 września 2010 Jako sklep instalacyjny zdecydowanie polecam. Link do komentarza
Gość zirytowana Napisano 1 października 2014 Udostępnij #3 Napisano 1 października 2014 ja nie polecam kupowania tam płytek, obsługa nie potrafiła domówić płytek których mi brakło. żeby skończyć remont musiałam ich poszukać na własną rękę. a towar zamówiony przyjechał w połowie o drugą połowę musiałam się prosić!!!! Link do komentarza
Gość kolejna_zirytowana Napisano 9 grudnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 9 grudnia 2014 Nie polecam zakupów płytek w tzw. CENTRUM PŁYTEK CERAMICZNYCH: zamówienie realizowano "na raty", pierwszy pakiet dotarł zgodny z zamówieniem (kolor, wymiar), ale część płytek była połamanych, drugi pakiet z kolei dotarł tydzień później, płytki były nie tego formatu i koloru. Obsługa nie zorganizowana, brak rzetelnej informacji o cenach i terminie dostawy. BARDZO NIE POLECAM Link do komentarza
Gość Tomek Napisano 9 marca 2015 Udostępnij #5 Napisano 9 marca 2015 Bardzo atrakcyje ceny płytek ceramicznych,różnica kilkudziesięciu złotych także to dość sporo przy budowie domu. Zdecydowanie POLECAM Link do komentarza
Gość klient Napisano 13 kwietnia 2015 Udostępnij #6 Napisano 13 kwietnia 2015 Zdecydowanie polecamy, obsługa miła, ceny dobre, szybka realizacja zamówienia - na pewno tutaj wrócimy - POLECAMY Link do komentarza
Gość Przemek Napisano 20 września 2015 Udostępnij #7 Napisano 20 września 2015 Wszystko co potrzebowałem mieli praktycznie od reki - reszta była w ciągu 2 dni wiec super. Ceny dobre, a do tego jeszcze rabat dali o który sam się nie upominałem. Naprawdę polecam. Link do komentarza
Gość rozczarowana Napisano 18 października 2016 Udostępnij #8 Napisano 18 października 2016 Kończymy budowę domu i do tej pory mamy najwięcej problemów właśnie z tą firmą nigdy w życiu współpracy z nimi . Zirytowana my to samo przerabialiśmy co ty .... Link do komentarza
Gość klient Napisano 21 października 2016 Udostępnij #9 Napisano 21 października 2016 pilne nie polecam, wykańczamy dom, kontakt w firmie z Wielką Pani Szefową, krótko mówiąc chamst...NIE POLECAM, WRĘCZ ODMAWIAM I PRZESTRZEGAM Link do komentarza
Gość Marek Napisano 14 listopada 2016 Udostępnij #10 Napisano 14 listopada 2016 Pani szefowa jak ktoś pisze od ponad roku zajmuje się dzieckiem i jej nie ma w firmie... konkurencja mogłaby się bardziej postarać... Zdecydowanie Polecam! Link do komentarza
Gość Ewa Napisano 11 grudnia 2016 Udostępnij #11 Napisano 11 grudnia 2016 Polecam, najlepsze ceny w Radziejowie Link do komentarza
Gość Wojtek K. Napisano 6 stycznia 2017 Udostępnij #12 Napisano 6 stycznia 2017 Nie rozumiem negatywnych opini, kupuje w tym sklepie juz kilka lat i nigdy nie spotkalem sie z problemem, wręcz przeciwnie mam same pozytywne wrażenie i każdemu polecam zakupy u chłopaków. Dlaczego nikt nie podpisuje się z imienia i nazwiska? Link do komentarza
Gość patatas Napisano 1 października 2018 Udostępnij #13 Napisano 1 października 2018 Polecam bardzo dobra firma ceny elastyczne wszystko na czas i dana godzinę dostarczają. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się