Skocz do zawartości

Oddanie do użytkowania

Recommended Posts

Witam,

Mamy pytanie na jakim etapie powinna (musi ?) być inwestycja aby można się było ubiegać o oddanie do użytkowania ?

Czy jeśli mam na ZUDP instalację gazową (taka jest docelowo) ale nie będzie gazociągu w tym roku to nie mogę ubiegać się o oddanie do użytkowania ? Czy możę zrobienie uzgodnionych instlacji jest warunkiem koniecznym (co jeśli zaproponuję ogrzewanie w inny sposób)

Co jeśli postanowiłem nie wykańczać poddasza użytkowego, do jakiego stanu muszę je doprowadzić (tynki, podłogi czy coś dalej)

Co z zagospodarowaniem terenu, czy tymczasowy wjazd z gruzu i tymczasowawa drewniana brama wystarczą czy musi być w pełni wykonany podjazd (obecnie nie da się wjechać do garażu gdyż trzeba uformować wjazd podsypując ziemię.

Czy musi być wykonana łazienka (biały montaż), kuchnia (kuchhenka, lodówka itp) ?

Generalnie co jest minimum do rozpoczęcia załatwiania formalności. Niedługo będzie stan surowy zamknięty, z instalacjami, tynkami i wylewkami - czy to wystarczy ?

Pytanie dodatkowe - kiedy i na jakiej podstawie można uzyskać adres (numer działki mam ale to chyba nie to samo)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...