moniat Napisano 18 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 18 września 2010 jestem na etapie poszukiwań nowego kibelka ze stelażem i znalazłam w sklepie i na allegro taki własnie stelaż,moje pytanie brzmi: czy miał ktos z was do czynienia z tym stelażem? czy jest godny polecenia? jeżeli nie to jaki polecacie? Link do komentarza
animus Napisano 18 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 18 września 2010 Cytat jestem na etapie poszukiwań nowego kibelka ze stelażem i znalazłam w sklepie i na allegro taki własnie stelaż,moje pytanie brzmi: czy miał ktos z was do czynienia z tym stelażem? czy jest godny polecenia? jeżeli nie to jaki polecacie? U mnie już 10 lat Geberit Duofix 3 szt muszle z Koła 1 Link do komentarza
DominikaP Napisano 18 września 2010 Udostępnij #3 Napisano 18 września 2010 Cytat jestem na etapie poszukiwań nowego kibelka ze stelażem i znalazłam w sklepie i na allegro taki własnie stelaż,moje pytanie brzmi: czy miał ktos z was do czynienia z tym stelażem? czy jest godny polecenia? jeżeli nie to jaki polecacie? Osobiście polecam stelaż GROHE przedewszystkim lepiej wybrać sprzęt z troszke z wyższej półki glazura nie kosztuje przysłowiowe 5 zł wiec musimy mieć pewność ze bedzie długo działać, a jak juz zabudujemy glazurą to nie bedziemy jej kuc przynajmiej 10 lat Cytat jestem na etapie poszukiwań nowego kibelka ze stelażem i znalazłam w sklepie i na allegro taki własnie stelaż,moje pytanie brzmi: czy miał ktos z was do czynienia z tym stelażem? czy jest godny polecenia? jeżeli nie to jaki polecacie? Osobiście polecam stelaż GROHE przedewszystkim lepiej wybrać sprzęt z troszke z wyższej półki glazura nie kosztuje przysłowiowe 5 zł wiec musimy mieć pewność ze bedzie długo działać, a jak juz zabudujemy glazurą to nie bedziemy jej kuc przynajmiej 10 lat 1 Link do komentarza
vena Napisano 19 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 19 września 2010 Tak jak Dominika zdecydowałam się na GROHE. Mam nadzieję, że to był słuszny wybór Pozdrawiam:) Link do komentarza
animus Napisano 19 września 2010 Udostępnij #5 Napisano 19 września 2010 Cytat Tak jak Dominika zdecydowałam się na GROHE. Mam nadzieję, że to był słuszny wybór Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_smile.gif">Pozdrawiam:) To nie to samo co Geberit ale też całkiem znośny stelaż . Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 19 września 2010 Udostępnij #6 Napisano 19 września 2010 No nie wiem, ja mam z Cersanitu i nie sadze, zeby byly z nim jakies problemy... Link do komentarza
Instaleks Napisano 21 września 2010 Udostępnij #7 Napisano 21 września 2010 Cersanit to naprawdę dobry i solidny producent,więc nie spodziewam się aby były z nim jakieś problemy. Co do samego stelażu to wydaje mi się ze warto zainwestować,czasem bardzo się przydaje. Szukaj w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych. Link do komentarza
moniat Napisano 22 września 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 22 września 2010 ok, dzięki za rady.kupiłam Geberit Duofix. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się