NOTO Napisano 4 września 2010 #1 Napisano 4 września 2010 Jakiej szerokości macie schody wewnętrzne w domu .... a jakie chcielibyście mieć ?
Ireneusz Pasek Napisano 6 września 2010 #2 Napisano 6 września 2010 Ja to bym chciał, półokrągłe, szerokie, przestronne, olbrzymie wręcz - ale domek mam za mały Cytat Jakiej szerokości macie schody wewnętrzne w domu .... a jakie chcielibyście mieć ?
ezs Napisano 6 września 2010 #3 Napisano 6 września 2010 moje min to było 90 cm. W sumie na jedną osobęA co bym chciała??? Ech, takie szerokie schody rozchodzące się na spoczniku na boki ...
animus Napisano 6 września 2010 #4 Napisano 6 września 2010 Cytat Jakiej szerokości macie schody wewnętrzne w domu .... a jakie chcielibyście mieć ? W domu 115 cm i takie chciałem jest dobrze.Do piwnicy są 100 cm
racer Napisano 8 września 2010 #6 Napisano 8 września 2010 równa 100ka. W zupełności wystarczy, nawet do wnoszenia mebli. Może byłoby inaczej, gdyby biegi szły w przeciwległych kierunkach, a jest tak, że jeden bieg idzie do spocznika, a następny w bok.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się