Pomocnik Napisano 3 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 3 września 2010 Hurtownia budowlana: ZOF-MAR Województwo: opolskie Miasto: Kępa Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/opolskie/zof-mar Link do komentarza
Gość BUD-REM Napisano 3 września 2010 Udostępnij #2 Napisano 3 września 2010 Z cenami nie ma dramatu,ale generalnie mają dosłownie wszystko,obsługa miła i ładna:))) Link do komentarza
Gość Jarosław Napisano 10 grudnia 2012 Udostępnij #3 Napisano 10 grudnia 2012 Bardzo dobrze zaopatrzona hurtownia,średnie ceny,szybka dostawa towaru.Generalnie plus od nas... Link do komentarza
Gość Reko Napisano 14 listopada 2014 Udostępnij #4 Napisano 14 listopada 2014 Muszę przyznać,że wielki plus...Super zaopatrzona hurtownia,cen nie porównywałem,szybki i solidny transport i pomocni pracownicy.Super się z Wami współpracowało. Dziękuję za fachowe doradztwo i konkretną obsługę przy zakupie Eurofali.Szybko ,konkretnie i pokrycie w dobrej cenie .Polecam wszystkim rolnikom. Naprawdę solidne podejście i profesjonalnie załatwione dostawy.Polecam współpracę z tą firmą i dziękuję za obsługę. Bardzo profesjonalnie,dużo towarów,szybki transport.Ceny na średnim poziomie. Link do komentarza
Gość Tomasz Napisano 9 lipca 2015 Udostępnij #5 Napisano 9 lipca 2015 Działam w branży budowlanej od 20 lat,tak dobrze zaopatrzonej hurtowni jest w kraju niewiele.To naprawdę duży plus. Link do komentarza
Gość Klientka Napisano 21 grudnia 2015 Udostępnij #6 Napisano 21 grudnia 2015 Profesjonalne podejście do trudnego klienta.Ekspresowa dostawa.Trudny wjazd na budowę ale profesjonalny i przemiły kierowca dużego auta poradził sobie bez problemu.Dziękuję. Link do komentarza
Gość Klient Opole Napisano 23 listopada 2016 Udostępnij #7 Napisano 23 listopada 2016 Bardzo pozytywne wrażenie.Bardzo dużo różnych towarów i ekspresowe dostawy.W porównaniu do dwóch innych hurtowni w których kupowałem ta ma wielki pozytyw. Link do komentarza
Gość Klientka z Opolskiego Napisano 15 stycznia 2017 Udostępnij #8 Napisano 15 stycznia 2017 Wspaniała obsługa. Miły personel. Szeroki asortyment. Bardzo szybka dostawa. Hurtownia godna polecenia Link do komentarza
Gość Marta Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij #9 Napisano 20 lutego 2017 Dobre wrażenie.Bardzo dużo towaru, którego nie uświadczysz w innych sklepach.Dostawa studni w mgnieniu oka,punktualna,profesjonalne podejście kierowcy auta z dźwigiem,nie jest łatwo do mnie wjechać, kilku innych wcześniej próbowało ale się poddali.Polecam ten sklep ! Link do komentarza
Gość Artur Napisano 25 września 2019 Udostępnij #10 Napisano 25 września 2019 Wszystko w porządku,stal pocieli na wymiary,szybki transport,bezproblemowo...Ceny też ok. Dużo różnorodnych towarów i w sklepie ale też jeśli chodzi o szeroko pojętą budowlankę,mają nawet piasek,pospółę i żwiry z dostawą a to rzadkość.Polecam Duży wybór stali z cięciem na wymiary,bezproblemowo,mogę polecić. Link do komentarza
Gość Mario Napisano 10 listopada 2019 Udostępnij #11 Napisano 10 listopada 2019 Kręgi na studnie. Potrzebowałem i tutaj dostałem... Nigdziej indziej nie było. Link do komentarza
Gość Tadeusz P. Napisano 20 stycznia 2020 Udostępnij #12 Napisano 20 stycznia 2020 Bardzo wiele różnorodnych towarów,dobrze się kupuje tutaj,jestem zadowolony z obsługi. Link do komentarza
Gość Krzysztof Napisano 6 czerwca 2020 Udostępnij #13 Napisano 6 czerwca 2020 Jakoś ciężko mi się odnieść do tych łapek w dół.Jestem klientem od dwóch lat i wszystko tutaj jest poprawne i obsługa i ceny i wielka różnorodność towarów. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się